Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. február 28. - BBerni86
  • Quinn: Három vakrandi

Noely Öltönyössel nagyon megtalálta a hangot. De amikor véletlenül a keresztnevét kimondja a műsorban, a férfi sp2_10.jpgszakít vele. A magánélete nem lehet publikus, milliárdos üzletember. Noely csak azért is folytatja a randizást, és következik a Lázadó. A szexuális vonzalom nagy közöttük, egy kis előjátékba bele is mennek, de Noely tartós kapcsolatot keres, amit a férfi nem tud megadni neki. Még mindig gyötrődik a volt felesége miatt. Így Noely továbblép, és jön a Hokis, akivel már egy interjút is készített. Sok a közös pont, szikra is lenne, de a Hokis is továbblépni próbál még: otthon volt egy komoly barátnőke, aki a távkapcsolatba nem ment bele és a férfi szíve még sebzett.

Öltönyös viszont visszatér az életébe, ő a randikat szervező étterem tulaja, és a nőnek interjút kell vele készíteni a tévében. Mire Noely feleszmél, már a karjaiba is zuhant az öltözőben. Azonban nem tud bízni benne, és alkalmi esetnek akarja betudni, hogy lefeküdt vele. Ugyanakkor e-mailen az egyik férfi megkeresi, és még egy esélyért könyörög. Levelezni kezdenek, és a férfi megint leveszi a lábáról. Noely nagyon reméli, hogy Öltönyös az.

A randin azonban Lázadó jelenik meg – Noely akkor biztos benne, hogy neki az Öltönyös kell. Elköszön a Lázadótól, és rohan a másik férfi után. Valóban Jack/Öltönyös volt a levelező, de amikor most meglátta a Hokissal, eltört a szíve. Noely viszont szerelmet vall, és vele akar lenni. Össze is jön nekik a happy end.

  • Arlidge: Meghaltok mind

Helen felfigyel Joseph dühkitöréseire, és ahogy rosszul reagál a főnöki utasításokra. A Facebookon néz utána a magánéletével kapcsolatos állításainak: Joseph szerint az exe egy hisztérika volt, aki máig mérget köp rá és sp1_11.jpgmegcsalta. Az igaz, hogy a nő még mindig sértett hangnemet használ. De Helen látja azt is, hogy Joseph hazudott: van egy fia a volt feleségétől. Amikor felhívja, az is kiderül, Joseph nagyon narcisztikus, és azért esett szét a házasság, mert a férfi féltékeny lett a saját kisfiára. Helen szakít a férfival, a munkacsoportból is kitenné, de Joseph közli, megdolgozott a helyéért és nem hajlandó máshova menni.

Joseph arról mélyen hallgat, hogy Emilia zsarolja. A férfi a lyuk a rendőrségen, aki jelent a sajtónak. Emilia tudja is, hogy a markában van.

Charlie az ügy megoldása után megszül, kislánya lesz, akinek újfent Helen lesz felkérve keresztanyának, aki meg is fogadja, többet foglalkozik majd Charlie lányaival.

Az ügy: kiderül, a túlélő srácok nagyot hazudtak. Valóban elkapta őket az a mentálisan sérült férfi, és valóban kínozni kezdte őket. Ők azonban az új lányt elé vetették – amíg a lányt verte, ők megszöktek. Nem mentek vissza segíteni. Az egész történetük egy mese, amiből az egyikük meg is kezdett gazdagodni a könyvével. A lány azonban nem halt meg, ő kerekedett felül, gyújtotta fel a kunyhót, és akit az ő holttestének gondoltak, valójában az elkövető volt. Most ő kezdte levadászni egykori osztálytársait, akik otthagyták meghalni. Helen végül elkapja a nőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6316443074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása