Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. március 28. - BBerni86

Malerman: Malorie

Miután az intézet lakói megbolondulnak, Malorie fogja a gyerekeket és elmenekülnek. Egy tanyán lelnek otthonra, r2_111.jpgés az anyjuk mindentől távol tartja őket. Tom azonban elmenne, feltalál dolgokat és kísérletezne, hogy tudnak az emberek újra látni. Amikor egy népszámláló itthagyja a papírjait, a nagyszüleik nevét találja meg Olympia és Tom. Malorie képtelen nyugton maradni, tudnia kell az igazat és elindulnak.

A vak vonatot veszik igénybe – Malorie itt is fent hagyja a szemkötőt. A gyerekek nem akarják, Tom ki is megy levegőzni. Itt megtalálják olyanok, akik egy olyan városba invitálják, ahol kísérleteznek és már nem kötik le a szemüket. Malorie utána menne, de rátámadnak és lelökik a vonatról. Olympia utána megy, és együtt indulnak Tom megmentésére. Olympia már el meri mondani, hogy neki nem kell kötő. Ő látott már lényt is, rá nincs hatással.

A városban Tom tesztelheti a találmányát, egy szemüveget. Azzal kérik, hogy nézzen rá egy lényre. Megteszi, és működik. Mire az anyja ideér érte, már tudják, hogy ez az esélyük. Malorie megtalálja itt az apját, kibékül a fiával és elfogadja a változást. Gary, akivel végez és így lezárja a múltat.

Marshall: Három apró hazugság

A végére minden hazugság kiderül. Olivia rájött, hogy a fia és a nevelt lánya viszonyba kezdtek. Féltette a fiúr1_117.jpg zenész karrierjét, így azt hazudta nekik, hogy féltestvérek. Daniel ezért jött össze másik lánnyal, és Sasha ezért akart bosszút.

Valóban történt erőszak is, de a lány hazudott. Daniel öccse erőszakolta meg, de megfenyegette, hogy azt kell mondania, Daniel volt – mindig féltékeny volt a bátyjára, tönkre akarta tenni. Miatta feküdt le Daniellel a lány, majd hazudott róla később.

Sasha megerősítette az erőszak történetét bosszúból.

A végére a hazugságok kiderülnek, és 10 év után megpróbálják rendezni a kapcsolataikat. Sasha mindenkit elveszít: felismerik mennyire önző, hazug dög, még Daniel is elfordul tőle. Az öccse mehet börtönbe, és Daniel kérheti, hogy vegyék elő az ügyét és mondják ártatlannak. Az anyjával is sikerül kibékülnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4016482656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása