Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Boszorkányos

2021. április 27. - BBerni86

r5_76.jpg5: On Sai: Álruhában – a mágia a férfiak kiváltsága. Azon lánygyermekek, akik erővel rendelkeznek, már az anyaméhben megöletnek. Egy nemes ikerpár gyakran cserél helyet, és éppen Rianna van fiúnak öltözve, amikor besorozzák egy mágikus seregbe.r4_89.jpg

4: Robb: Halálos szertartás – Eve Dallas boszorkányok nyomában. Amikor barátja és egykori mentora meghal, Eve tudja, hogy a férfi nem lehetett öngyilkos. Hamarosan egy r3_105.jpgolyan ügybe csöppen, melybe egy boszorkányszekta mos agyakat és gyilkol.

3: Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly – a kedvenc részem a sorozatból. Izgalmas és drámai, melyben Harry azzal szembesül, ki árulta el a szüleit és milyen tragédiák zajlottak a múltban. Hiszen a keresztapja, Sirius Black megszökött a börtönből, és mindenki attól tart, Harry nyomába ered.r2_119.jpg

2: Arden: A boszorkány éjszakája – Vászját boszorkányságért máglyára akarják vetni, és Morozkó nagy áldozatot hoz, hogy r1_124.jpgmegmentse. A lány pedig felfedezi az elveszett családját, igyekszik megmenteni a télkirályt, és nem csak az embereket békítené össze a szellemekkel, de az országot is megvédené a rá törő hadaktól. Ehhez szövetségeket kell kötnie.

1: Harkness: Az élet könyve – a világon nem csak az emberek léteznek: boszorkányok, vámpírok és démonok is. A fajoknak tilos keveredni. A boszorkány Diana és a vámpír Matthew mégis egymásra találnak, és együtt keresik a boszorkányok elveszett könyvét, melyre sokan rá akarják tenni a kezüket. Egy időutazó kalandból hazatérve el kell fogadtatni a házasságukat, szembe kell szállniuk a tanáccsal és egy vámpír sorozatgyilkossal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3416514076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása