Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Szerelmesék

2021. július 06. - BBerni86

r5_87.jpg5: Landon: Megjelölve – Lucian egyszer már összetörte a szívét, így a nőkkel többé nem kockáztat. Hódít és lép is tovább. Míg az életébe nem sétál Lia, aki egy estére a kísérője lesz. A lány azonban megigézi, és meg akarja szerezni magának. A lánynak is megvannak a maga sebei, és ez a játszma hamar szívért megy.lord_drayson_bukasa.jpg

4: Anderson: Lord Drayson bukása – Lucy megfogadta magának, hogy tiszteletes apjához méltóan rendes kisasszony lesz, és hazugság nem hagyja el a száját. Addig tudja tartani a r3_116.jpgfogadalmat, míg lord Drayson ki nem akarja lakoltatni az otthonából, és a lord lovas baleset után amnéziás nem lesz. Azt hazudja, a férfi az ő szolgálója.

3: Rácz-Stefán: Éld át a pillanatot – Panka gyakornok egy kiadónál, és ő az egyik szervezője a francia sikerszerző dedikálásának. A fiatalemberről kiderül, hogy helyes, sebzett és a rossz modora csak álca. Némi félreértés a hotellel, a lány mentő ötlete és márisr2_134.jpg nyakig vannak egy téli flörtben. De lehet ez több is köztük?

2: Quinn: három vakrandi – Noely sikeres tévés személyiség, de a csinos lány a szerelmet hiába keresi. Így keveredik bele egy r1_141.jpgvakrandi programba, és ismerkedik meg három jóképű férfival. Az Öltönyös, a Rosszfiú és a Hokis is leveszik a maguk módján a lábáról – de melyikük az igazi? Több randi, némi félreértés, és Noely végre ráismer.

1: Quinn: A herceg és én – a kosztümös romantika egyik klasszikusa, amelyet a Netflix sorozat miatt újra sokan felfedeznek. Simon megfogadta, hogy nem nősül és nem alapít családot, hogy herceg apjának utólag is így mutasson be. Daphne szerelmes akar lenni, a családja meg ki akarja házasítani. Mivel Simon és Daphne barátja nagyon jó barátok, a fiatalok alkut kötnek: eljátsszák a párt, és mindenki békén hagyja őket. De mi történik, ha a játék komolyra kezd fordulni?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8316613864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása