Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

R. Kelényi: Halálos Hollywood

2021. augusztus 01. - BBerni86

Caroline megkapja az első nagy, nyomozós feladatát. Egy híres Hollywood-i színésznő keres magának diszkrét halalos_hollywood.jpgtestőrt, és Duval cége hamisít olyan hátteret, mintha Caroline az lenne. Egy hete van, hogy némi önvédelmi ismeretet magára szedjen. El is jár edzésre, de csak vért izzad és sokadszorra megállapítja, hogy a sport nem az ő világa.

Los Angelesben azonnal kezdhet is. Igazából nincs sok dolga, igazi fenyegetést nem érzékel a villában. Az okoz neki nehéz perceket, hogy a házi állatokat neki kell etetnie. A nagy termetű kutyával össze is barátkozik, de a nő papagája halálra rémíti – Caro madárfóbiás.

Egy este a szobájába kell maradnia, de ő persze kémkedik. Így tudja meg, hogy Emily titkon viszonyt folytat Hollywood ügyeletes álomférfijével, aki különben házas. A férfi szakítani akar, Emily kiborul, Caroline szedi össze.

Közben már fogalmazza a cikkét a szereposztó díványokról, és hogy a sztárok élete sem olyan tökéletes, mint sokan gondolják. Caro együttműködik Emily magánnyomozójával, akivel szép lassan egymásba is gabalyodnak.

Egy autóbalesetben meghal a szerető terhes felesége. Caro nem áll le, és kiderül, az a férfi hajszolta a balesetbe, aki Emily zsaroló leveleit is írja. Csak éppen az nem zsarolás. Emily tartja kézben a szálakat. A férfi a múltja része, egykori szeretője, akit a szereposztó díványért áldozott fel. Szült egy gyereket – maga sem tudja, hogy tőle, vagy a színház fejesétől, akit eldobott. Emily rendelte meg a balesetet is, azt akarta, hogy a nő vetéljen el.

Caro cikke hatalmasat robban, Duval Párizsba is meghívja. Caroline pedig felméri, hogy Duval igencsak tetszik neki férfiként.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6116645970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása