Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Huang: Twisted Love

Twisted 1.

2024. április 15. - BBerni86

Fülszöveg: twistedlove.jpg

Alex Volkov igazi angyalarcú ördög, aki nem szabadulhat borzalmas múltjától. Egész életében egy rettenetes gyermekkori tragédia emléke kínozta, és miközben az üzleti életben elképesztő sikereket ért el, folyamatosan csak a bosszú járt a fejében. Nem sok ideje maradt a szív dolgaira. Amikor az élet úgy hozza, hogy neki kell vigyáznia a legjobb barátjának húgára, valami megmozdul a lelkében:

Ava Chen szabadlelkű fiatal lány, akit rémálmok gyötörnek, és akit egy olyan gyermekkor kísért, amelyre még csak emlékezni sem tud. De a fájdalmas múlt sem tudta megtörni: még mindig látja a szépséget a világban… és annak a férfinak a jeges külseje alatt is észreveszi az érző szívet, akit nem lenne szabad kívánnia.
A bátyja legjobb barátját.
A szomszédját.
Aki számára megváltás és végzet is egy személyben.

Az ő szerelmüknek nem lett volna szabad megtörténnie, mégis megtörtént. De olyan titkokat is a felszínre hozott, amelyek mindkettőjüket tönkretehetik, és persze mindent, ami fontos a számukra.

Szerintem: 

Sok mindent nem tudok hozzátenni Alex és Ava történetéhez. Pont az a szerelmes, bár inkább erotikus regény, ami

engem hidegen hagy.

Mert miről szól ez a történet? Ha rövid akarok lenni, akkor annyi, hogy Alex felfigyel arra, hogy a legjobb barátja kishúga szép nő lett, megvan a közös szexuális érdeklődés és fejest ugranak egy túlfűtött viszonyba.
Huang minimális kísérletet tesz ugyan arra, hogy ne csak erotikus legyen a regénye, de nálam ezzel elbukott. Alex indítékai között van egy bosszú is, de ez elhal a sorok között, és marad cselekménynek annyi, hogy a keményebb szexet szerető férfi áthajlik a vanília felé, mert Ava jelent neki annyit, hogy a saját gyönyörén túl a nő orgazmusa is izgassa.
Nem is ragozom, mi erről a véleményem. Ez egy szexkönyv.

Poénkodjak azon, hogy Szürke50 klón, amiben az jelenti a másságot, hogy az egyik fél kínai amerikai? Megkímélek ettől mindenkit.

Mocskosul van megírva is, obszcén. Gondolom, ez is preferenciák kérdése, de én minimálisan sem tartom elfogadhatónak, izgatónak meg pláne nem, hogy szex közben milyen mocskosan beszélnek. Alex. pl. előszeretettel hívja a kurvájának Avát. De különben is közönségesnek és irritálónak találtam a szövegezést is. Ez egy olyan könyv, amit tudnék a szemét jelzővel illetni, ha akarnám.

Mi menti a menthetőt? Az a minimális bosszúszál.
A mellékszereplők. Ava legjobb barátnője egy hercegnő, leendő királynő. Bizonyos vagyok benne, hogy a sorozatban megkapja majd a saját történetét. Ő már most sokkal érdekesebb volt, mint Ava.

Ezzel el is árultam, hogy nem szerettem a főszereplőket. Üresek. Se Ava, se Alex nem volt számomra jellem. Külsőségekből vannak összerakva. Kettejüknek együtt van összesen annyi indítékuk, hogy Alex bosszút akar állni a szülei gyilkosán.
Hiába van Ava múltjában is kiderülő csavar – az apja nem is az apja – ez is inkább csak szappanoperás szenvedés felé vitte a sztorit.

És itt ki is teszem a pontot, mert csak szidalmazni tudnám tovább is. Nagyon nem szerettem, messze van a komfortzónámtól, de még erotikus zsánerem belül is rossznak tartom.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9618375319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása