Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

SJ Harris: A Bee Larkham gyilkosság színe

2018. június 15. - BBerni86

a_bee_larkham.JPGPéntek, akkor megint tekintsünk előre, mi jóra érdemes előre is csorgatni a nyálunkat! Mivel múlt héten ifjúsági sci-fi volt a terítéken, most hadd harangozzak be jó előre egy thrillert!

A Bee Larkham gyilkosság színe az alábbiakkal hívta fel magára a figyelmem:

- nagyon eredeti az alapötlete. A főhős szinesztéziában szenved, így mindent színekkel is érzékel. Most éppen a szomszédja meggyilkolását. (Amit persze nem vesznek komolyan a környezetében, így neki kell nyomoznia.)

- mivel a főhős fiú, különc is, számítok rá, hogy nem egy női thriller lesz, hanem annál valami eredetibb. Igaz, ebben még csalódhatok, de egyelőre még reménykedem, hogy kreatívabb lesz egy családon belüli erőszakos sztorinál.

- tetszett a borító. Tudom, nem ez a lényeg, de szempont ez is.

Azt várom tőle, hogy lesz egy eredeti, különös főszereplője, Jasper és fordulatos legyen a cselekmény, amiben szerepet kap a szinesztézia.

Végül, a megjelenés tényadatai:

- Művelt Nép Könyvkiadó hozza ki

- a karácsony előtti szezonban.

Én listára vettem, idővel majd elmesélem, mennyire teljesültek a reményeim és elvárásaim!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8014041866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása