Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Várható heti megjelenések

2018. július 02. - BBerni86

Múlt héten végre kijött a Schwab regény, amit nagyon vártam, így én most boldog vagyok. De nézzük, leszek-e boldogabb a héten! MIt tartogatnak nekünk a kiadók a hétre?

A Gabo romantikus dömpinget indít:

- Kleypas: Érzéketlen aranyifjú

- Lindsey: Gyönyörű vihar

Mindkettő kosztümös romantikus.

A Lettero is a kosztümös romantika terére ígér újdonságot:

-  Christie: A király kurtizánjai (ennek elég pikáns sztorija van különben. Egy francia király, aki ráunt a feleségére. ÉS négy nemesi kisasszony, testvérek, akik sorra a király szeretői lesznek. Ezek a franciák...)

A Libri viszont sci-fi kaland vonalon halad, az újabb Wild Cards kötettel készül. (Itt azért megjegyzem, ezt nem lehet biztosra venni, eddig mindig csúsztak pár hetet a beígért Wild Cards résszel, de ne legyen igazam.)

Mondanom se kell, múlt hétről is vannak csúszó megjelenések. Természetesen, ha onnan jönne valami, vagy lenne valami jó meglepetés megjelenés, hét közben jelzem, ha nem, akkor találkozunk egy hét múlva!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2714084039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása