Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Katsu: Éhség

2018. szeptember 14. - BBerni86

covers_447677.jpgSzerző: Alma Katsu - a szerző már bemutatkozott nálunk, egy urban fantasy trilógiával, erős romantikus szálakkal benne. Ugyan az annyira nem talált közönségére, de volt benne plusz a sima szerelmes történetekhez képest.

Cím: Éhség

Történet: egy szekérkaraván, pionírok tartanak nyugatra. Van köztük egy gyönyörű fiatal lány is, Tamsen is, aki boszorkányság gyanújába keveredik. Mi más magyarázná a Donner karaván sorozatos balszerencséjét? Ahogy haladnak, az emberek egyre biztosabbak benne, hogy valaki leselkedik utánuk. Az őrület egyre közelebb ebben a western kalandban...

Megjelenés: még az ősszel kihozza az Agave. Ismerve a kiadót és kicsi kutakodás azt is tudom mondani, hogy eme amerikai borítónál sokkal hatásosabb lesz a magyar borító.

Miért várós?

- Érdekel, hogy sikerült Katsu stílusváltása. A kritika nagyon dicsérte, az Agave is szerette ezt a sztorit, én is kíváncsi lettem.

- Jónak tűnik a sztori is.

- Direkt megálltam, hogy rákeressek, mi történt a szereplőkkel - lehetne kutatni, igaz történet az alap. Így most várom azt is, mi lesz a sztori vége.

- Horror. Olyan rég olvastam egy jó horrort... de talán most fogok!

Tényleg érik, hogy karácsony előtt horror történeteket fogok olvasni...

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7514226493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása