Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Strandkönyv

2018. szeptember 25. - BBerni86

5: Perry: Apuci lányai - a Balcon nővérek olyan életet élnek, melyről mások csak álmodnak. Fiatalok, gyönyörűek, 5r5_2.jpgakiket ugyanolyan eséllyel találni meg egy milánói divatbemutatón, mint a leghíresebb a férfiak ágyában vagy éppen a Riviérán szórakozva. Ám apjuk, aki a család zsarnoka is egyben, holtan találják. Gyilkosság - és a lányok is gyanúba keverednek. Sötét titkokat rejt a Balcon család... a tökéletes guilty pleasure recept alapján. Szép és gazdag emberek mocskos titkokkal, sok szerelem és csábítás, miközben akad egy krimis szál. A helyszínek és díszletek meg egy olyan luxusvilágé, amit elképzelni se egyszerű.

4: Sanghani: Virgin - Ellie görög származású, amerikai lány, aki most volt 21. Nem egy 5r4_1.jpgszupermodell, megvannak a maga fóbiái is, de helyes csaj, akinek megvan a maga baráti köre. Már csak egy pasit kellene összeszednie, aki elvenné végre a szüzességét. Míg a lány a tökéletes elsőt keresi, kicsit szerelmes is lesz, rengeteg vicces helyzetbe keveredik. Alapvetően komédia, ami a szex körül forog, de messze nem pornó. A vicces helyzetekre és Ellie kisebbségi komplexusára van kihegyezve a történet. Akinek bejött, a folytatása is kijött magyarul, melyben Ellie már nem szűz és az orgazmus elérését tűzte ki célul - hasonlóan balszerencsésen, mint az első kötetben.

3: Mason: James hálójában - Holly újságíró, aki szeretne feljebb lépni a ranglétrán. A 5r3_3.jpglehetőség adott - egy naplószerű állandó rovat, melynek az a lényege, hogy egy nyomozó árnyékává válik, és beszámol az olvasóknak az átélt kalandokról. A mogorva, a lánnyal foglalkozni se akaró James eleinte nagyon szabadulni akar a kolonctól, de a sorozat nagyon sikeres lesz. A nyomozó meg az újságíró között pedig izzani kezd a levegő - csak éppen mindketten kapcsolatban élnek. Dobjanak mindent egymástért? Akciós, krimis, és mellette szórakoztató szerelmes regény is, sok komikus helyzettel, izgalmas pillanatokkal. Azoknak, akiknek a guilty pleasure élménybe kell egy kis bűnügy is.

2: Madsen: Hamupipőke, menj a búsba - Darby gyönyörű szőkeség, sikeres a 5r2_2.jpgszakmájában is, a szerelemben viszont rendszeresen melléfog. A Disney meséken felnőtt lány eddig mindig a hercegét kereste, az aktuális pasijaiban mindig fel tudta fedezni egy mese bűbájos hercegét, csak aztán rá kellett döbbennie, hogy mindnek volt legalább egy olyan komoly gondja, ami miatt a kapcsolatnak annyi lett. Nem is kell neki szerelem, herceg meg pláne! És pont ekkor összefutnak Jake-kel. Aki egy igazi álompasi, de Darby ezt nem hajlandó belátni. A srác udvarolna, a lány nagyon lekoptatná - már annyira kiábrándult, hogy nem ismeri fel a saját meséjét? Szellemes, humoros, bájos kis történet. Olvasható a mesék ellen, de mellett is. Jó értelemben romantikus, van benne humor, remek narráció és szerethető karakterek.

1: Kwan: Kőgazdag ázsiaiak - Rachel egyetemi oktató, akinek a kapcsolata kezd komolyra fordulni szintén egyetemi professzor barátjával. Nick most meghívja 5r1_2.jpgmagával haza, Ázsiába a lányt, hogy egy rokona esküvőjén legyen a párja, és ismerje meg a családot is. Rachel naivan belevág a kalandba, azon gondolkodva, hogy a nyaralás végén egy esetleges lánykérésre mit reagáljon. De a helyszínen szembesülnie kell vele, hogy Nick eddig sikeresen eltitkolta, hogy milliárdosok családjába született, elmondhatatlan luxus veszi közbe, és a fele rokonság kifejezetten sznob. Nick anyja például szabályosan hadjáratba kezd a Kínából az Államokba költözött és élő Rachel ellen, akit nem talál elég jónak a fiához. Közben kiderül, hogy a szépek és gazdagok világában sem egyszerű boldogságot találni, és mindenkinek megvan a maga kis sötét titka. Szórakoztató, botrányokkal és humorral, románcokkal teli sztori. A szereplők szappanoperásak, de így zseniálisak. Pörgős, van krimis szál is benne, és mivel sok szereplőt fókuszba tesz, egy regényen belül több sztorit is élvezhetünk. Érdemes azért is elolvasni, mert érkezik a belőle készült film is, és a nagy sikerre való tekintettel Kwan trilógiává bővítette a regényt. A második hamarosan a polcokon magyarul is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr314251617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása