Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. szeptember 26. - BBerni86

Ez itt nem a Blair Witch Project, csak a János kórház. A kétségkívül fellelhető hasonlóságok ellenére. (Időfutár 7.)

 

Ez egy beteg világ, és egyre csak romlik az állapota. (Dick: Kamerák által homályosan)

 

(…) miután minden fát kivágtál, minden állatot kiirtottál, minden vizet megmérgeztél, a levegőt pedig beszennyezted, csak akkor fogsz rádöbbenni, hogy a pénzt nem tudod megenni. (Kenyon: A pokol haragja semmiség; In: Veszélyes amazonok)

 

Elképesztőek ezek a színműs srácok! Mindegyik Leonardo DiCapriónak képzeli magát, kivéve persze Benedictet, aki Leonardóból csak a da Vincit ismeri. (Időfutár 7.)

 

Imádom ezt a cipőt! Ha át kell mennem farkasba, hogy lerágjam valaki arcát a helyéről, sírva fogom hátrahagyni. (Butcher: Bombázók; in: Veszélyes amazonok)

 

A modern gyógyszerészet tulajdonképpen varázslat egy injekciós tűben. (Kloos: Tengerészek)

 

  • Mentségemre szolgáljon, hogy csak segíteni akartam.
  • Nem hiszem, hogy létezik bármi a világon, ami képes túlélni a te segítségeddel. (Időfutár 7.)

 

Tiszta volt, ragyogó, mint a napfény. Egy pillanatra el is állt a lélegzete. Belenézni egy gyémántba óriási élmény. Mint az áhítat vagy a bánat. Egy tökéletes gyémánt túlmegy minden szépségen – maga a halhatatlanná vált tökéletesség. A világon minden más elpusztul végül. Az emberek meghalnak, a civilizációk összeomlanak, a folyók átvágják a hegyeket. De egy gyémánt nem csak az örökkévalóság szimbóluma – maga az örökkévalóság. (Hobbs: Ghostman – a nyomtakarító)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr914257873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása