Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. október 13. - BBerni86

meglepi1_1.jpgAz Alexandra egy kis történelmi kalandozásra hív:meglepi2_3.jpg

- Edward Rutherfurd két kötete is érkezett hétvégére: a London arról szólt, hogyan lett egy kis település az ókorban megapolisszá. A történelem híres alakjai, szerethető hősök, családregénybe oltott történelem, ahogy a szerzőtől szeretem. 

A Ruszka ennél egy fokkal nagyobb ívűnek tűnik, hiszen nem egy város köré építi fel a történetet, hanem Oroszország egésze lesz középpontban. De ugyanúgy, kalandos történelmi regény ez is.

Aki még nem olvasott a szerzőtől - nekem a Párizs tőle a nagy kedvencem, mi más? - leginkább Ken Follett monumentális család- és történelmi regényeihez tudnám hasonlítani. Én tuti beszerzem őket, de gyors olvasást nem ígérek. Kötetenként 700-800 oldal az alap.

meglepi3.jpgValamint, nem felejtem el a Ciceró új YA sztoriját sem, már csak azért sem, mert nagyon tudom szeretni, amikor egy ismert történetet ismerhetünk meg más oldalról. A girl power jegyében most a Hamletet. Csak éppen a főszereplő a királyfi szerelme, Ophelia lesz, akinek el kell döntenie, kihez és mihez legyen hű: mentse magát vagy a szerelmét Hamlet iránt? Akartok, fogadni, hogy a végére csak megrendezi a vízbefúlást, és megszökik? Majd elmesélem, mit talált ki Lisa Klein.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5314298011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása