Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Deaver: The Kill Room

2018. november 02. - BBerni86

letoltes_6.jpgCím: The Kill Room

Szerző: Jeffery Deaver

Műfaj: krimi

Cselekmény: az ilyen lövéseket szokás milliódolláros találatnak nevezni. Mert akkora a távolság és a nehézség, hogy még a mesterlövészek se képesek rá. Most valaki mégis megtette, így gyilkolt. A rendőrség és ügyészség kezében semmi sincs, nincs honnan elindulni. Az államügyész, Nance nem képes annyiban hagyni az ügyet. Segítségévül hívja független vizsgálóként a Rhyme – Sachs párost. Egy szörnyű összeesküvés nyomaira bukkannak, és hamarosan az ő életük is veszélyben forog.

Várható megjelenés: jó lenne tudni. Én imádnám a polcomra tenni a többi Rhyme regény mellé, de magyarul elég ritkán bővíthetem a gyűjteményem. Angolul 2013 óta kapható, és további 4 része is van a sorozatnak.

Miért várós?

  • Az egyik kedvenc nyomozópárosom ebben a sorozatban szerepel.
  • Eddig 7 (vagy 8? Utána kellene számolnom.) részét olvastam a sorozatnak, mind izgalmas és csavaros volt, szerintem ezzel se lesz másként.
  • Van egy hasonló Jack Reacher regény, szívesen összevetném azzal!
  • Bejön Deaver stílusa is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114336983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása