Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2018. november 11. - BBerni86

Gyorsan két poénvadászat következik:

- Picoult: Életszikra

letoltes_8.jpgVégül Hugh minden túszt kihoz, csak a saját lánya maradt még odabent. Magát ajánlja fel Wren helyett. Be is megy, de a túszejtő mindenképpen bajt akar, dulakodás lesz, és a férfi nem éli túl. Hugh és Wren viszont igen.

Mi lett a szereplőkkel? A túszejtőről kiderül, hogy a lánya, Beth illegálisan otthoni abortuszt végzett. Annyira vérzett, hogy kórházba kell vinni. Ott kiderül, mi történt. A lányt perbe fogják, gyilkosságért börtönbe fog menni. Mert nem mert az apjától engedélyt kérni, hogy elvetesse a babát, aki abortuszellenes. Ez volt a klinika, ahol Beth a szórólapot kapta a gyógyszeres terhességmegszakításról.

Wren a nagynénjével volt itt, mert lett egy komoly barátja, és biztos akart benne lenni, hogy ha arra kerül a sor, minden rendben legyen. Ezért fogamzásgátlót akart íratni.

Az ápolónő, Izzy nagyon szegény gyerek volt. A mindennapi életben maradásért kellett küzdenie. Keményen megdolgozott azért, hogy ápolónő lehessen. Itt ismerte meg a szerelmét, Parkert, akit ápolt, amikor eltört a lába. Szereti, de a fiú gazdag, és ez aggasztja a lányt. Folyton attól tart, hogy Parker talál egy hasonlóan gazdag lányt, és elhagyja. Terhes, de a fiúnak nem mondta el. Sőt, azon gondolkozik, hogy szakít. De ez a helyzet rádöbbenti, hogy mennyire szereti a fiút, lehet jövőjük, a szerelmük erősebb, mint a különböző gyerekkoruk. A kórházban megállapítják, hogy Izzy és a baba is jól vannak, érkezik Parker, akit Izzy megölel és beavatja abba is, hogy apa covers_492035.jpglesz.

Louie, az orvos lövést kap, de a sebészeknek sikerül megmenteni a lábát. Azért lett belőle nőgyógyász, aki abortuszokat is végez, mert az anyja egy házi abortuszba halt bele.

Joy azért vetette el a babáját, mert a szerelméről kiderült, hogy nős, és csak áltatta. Egyedül pedig nem áll módjában felnevelni. Mivel ő is intézeti gyerek volt, tudja, hogy igazából mennyire rossz a rendszer. A gyereknek jobb, ha inkább meg se szüli.

Janine magzatvédő aktivista, aki terhes nőnek álcázta magát, és a klinika mocskos üzelmeit akarta leleplezni. Az ő titka, hogy kamaszként csoportos erőszak áldozata volt, terhes lett, és elvetette a babát. Bűntudata van, és ez is indokolja a mostani 4139ispcgul_sy291_bo1_204_203_200_ql40.jpgmegszállottságát. De Joy megtanítja arra, hogy nem lehet ennyire szélsőséges.

- Fitzgerald: Dózis

Joanna rájön, hogy Alistair cserélte össze a kis Noah gyógyszerét a nő antibiotikumával, amit rá akart kenni. Ő is felismeri, hogy a férfi pszichopata. Amikor együtt mennek autóval, Joanna balesetet okoz, hogy mindkettejüket megölje, és ezzel megmentse Alistair lányát az apjától. A balesetbe Alistair meg is hal, Joanna túléli. Mindent bevall, de nem börtönbe küldik, hanem szanatóriumba.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9914364433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása