Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. november 28. - BBerni86

Clint a homlokához érintette a kezét, félig-meddig arra számított, láztól ég majd. Felmerült benne egy elborult feleletválasztós kérdéssor.

Hogyan tartsunk ébren minden rabot egy börtönben? Válasszon a következők közül:

  1. Játsszunk Metallicát a börtön hangosbemondó-rendszeréből, végtelenítve.
  2. Adjunk minden rabnak egy kést, és utasítsuk őket, hogy vágják meg magukat, amikor kezdenek álmosak lenni.
  3. Adjunk minden rabnak egy csomó Dexedrint.
  4. A fentiek mindegyike.
  5. Nem fog menni. (King: Csipkerózsikák)

 

Az idő valóban begyógyítja a sebeket, tűnődött. Már csak azért is, mert az idő végül mindnyájunkkal végez. (Scarrow: A Caesarok napja)

 

Mark magával vitte a kutyát, amikor szakítottunk. Igazán meglepett, hogy mennyire hiányzik. A kutyánk, nem a férjem. (Rowley: Hová lettek az eltűntek?)

 

Haladó korban élünk, sir, a kreált dolgok néha éppoly különlegesek, mint a találtak. (Gowar: A hableány és mrs. Hancock)

 

Az éjszakás nővérkék azt suttogják a hátad mögött, hogy vagy kitört rajtad a gerontofília, vagy örökségre pályázol. (Camper: Restart)

 

Mindenki fáradt kicsit az évnek ebben a szakaszában. Rövidek a napok, sok-sok vírus terjeng. Téli álmot kéne aludnunk. (Dawson: Temetetlen múlt)

 

Gyászos dolog ez, tűnődött, gyászos és némileg talán humoros is, hogy a kor egyre távolabb vonszol attól a testtől, amiben a legjobban érezted magad, és hátrahagyatja veled a régi ösztönöket (az ambíciókat nem, hála istennek), ahogy a sütés-főzés szaga is hátramarad jóval a vacsora elfogyasztása után is. (King: Csipkerózsikák)

 

Tudom, hogy túl sokszor mondtam el a történetet, jóllehet egy rendes mese műalkotás, olyasmi, mint egy szobor. A csiszolás az, ami számít, legalább annyira, mint a kő. (Iggulden: A spártai sólyom)

 

Igazából ma se tudjuk, hogy az alvás mire jó, mindenesetre veszélyes dolog. A halálról se tudjuk mire jó, de még veszélyesebb dolog. (Camper: Restart)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6714397446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása