Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

GoT

2018. december 14. - BBerni86

1503068755-winds-of-winter-cover-630x957.jpgCím: The Winds of Winter (A tél szelei)

Szerző: George RR Martin, vagyis a Trónok harca atyja. De más sikerei is vannak, csak éppen a GoT-tal ment mennybe. Írt egy eredeti, vámpírokat újragondoló fantasyt. A Wild Cards történetek házigazdája és szerkesztője. A Nightflyers éppen most próbálkozik tv-n is befutni. Arról meg nem is kell mesélnem, mi épül a GoT köré.

Műfaj: fantasy, kaland

Cselekmény: Westeros trónjáért megy a vetélkedés, míg Északon a holtak is készülnek a végső támadásra. Vajon képesek az emberek összefogni ellenük, vagy bukásra vannak ítélve? A szereplők kapcsán sok szálat ki lehetne emelni, de már abba a szakaszba érünk, ahol az igazi csata vár. Nem a trónért, hanem a Tűz és Jég összecsapása az életért.

Várható megjelenés: évek óta várjuk. Reméljük, már nem kell sokáig. És egy kötet még visszavan...

Miért várós?

- Nagyon bejön a sorozat is, de azért az érdekel igazán, Martin hogy zár, nem Weiss és Benion.

- Meglepő, sötét, kalandos - letehetetlen volt eddig is, reméljük, az is marad.

- Most ez a legmenőbb fantasy.

- Már annyi mellékkötetet végigolvastam, legutóbb a Targaryen-család krónikájába merültem bele (Tűz és vér), hogy már igazán az original regényre fáj a fogam.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3714465754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása