Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

5. hét

2019. február 03. - BBerni86

Január

28. Hunyady: Hollós vitéz - történelmi: 5/5

29. Morgan: Lázadók - YA kaland: 5/5

30. Lauer: Mindenvörös - posztmodern horror: 5/3

      Bowen: Holttest a könyvesboltban - krimi: 5/3,5

31. Kemény & Kondor: Értetek teszem - krimi: 5/5

Február

1. Higginson: Szerelem 5 lépésben - női: 5/4,5

2. Kirschner: Szörnyek és ketrecek - YA: 5/2

    Márton: A farkasok elnémulnak - guilty pleasure: 5/3

3. Bracken: Sötét örökség - fantasy YA: 5/2

    Bessenyei: Az első csók és egyéb démonok - YA: 5/5

Ezzel vége a januárnak, üdv február!

A heti nagy meglepetés számomra Bessenyei és Az első csók volt. Nem sokat vártam attól a könyvtől, nem tetszett a szerző előző sorozata - bár az is lehet, hogy modern görög istenes témába nekem Percy Jackson túl magasra tette a lécet. Ez viszont kifejezetten szórakoztató volt, nagyon jókat vigyorogtam rajta. A legjobban pedig nekem a Budapest vérben, vagy más néven az Értetek teszem tetszett, amelyről csütörtökön áradoztam már nektek. Holnap megyek Pestre: el is fogom képzelni, milyen lenne, ha forradalmárok rejtőznének az épületeken és a metróban. Azért bombába nem akarnék belefutni...

Nálatok is kialakult egy heti sorrend, ami nem is kicsit meg is lepett. Ha tippelnem kell előre, nem ezeket teszem Top3-ba, de lássuk is, a héten mit olvastatok el legtöbben:

3: Morgan: Lázadók

2: Higginson: Szerelem 5 lépésben

1: Hunyady: Hollós vitéz

A Hollós vitézzel nagyon megleptetek, pláne, hogy repült a Blog Top10 első felébe is, majdnem dobogóig. A Top10 különben a Szerelem 5 lépésben-nek is összejött, gratula! (Egyedül a 100-akat vártam heti Top3-ba, úgyhogy tényleg volt meglepetés.)

Aminek a héten örvendeztem: közeledő könyvfesztivál, és az Agave leleplezte, ki lesz a sztárvendég. Aki még nem hallotta volna: John Scalzi. A Vének háborúja sorozatát imádom, nekem bejönnek a krimijei is, szóval van egy biztos programom könyvfeszt idén. Már csak egy kísérőt kell találnom, mert tuti szegény Scalzi nem fogja tudni aláírni mind a 12 könyvem tőle...

A jövő heti terveim most ködösebbek a szokottnál. Sajnos, utolért Mr. Nátha, és nagyon nem akar sikerülni meggyilkolnom. Szóval, igyekszem tartani a határidőket, ha mégse menne, akkor erősebbnek bizonyultak a bacilusok nálam. De amit tudok: a héten rókáztunk Lauer Gáborral, jövő héten Söderberg jön farkasokkal. Kinéztem egy történelmi regényt, amit az Exodus folytatásaként is lehet olvasni, meg egy ókori egyiptomisat is. Anyám születésnapjára az új Danielle Steel könyvet kapja, és ha nagyon unom  magam, amíg hazahozom, elolvasom én is.

Egyelőre ennyi, menjünk, igyunk egy gyömbérteát és irtsunk bacilusokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714605820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása