Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. február 08. - BBerni86

Cím: Fekete vízililiomok

Szerző: Michel Bussi – francia sikerszerző, akit nálunk e regényével vesz át a 21. század Kiadó. Korábban az Animus már adott ki tőle thrillert, fel is keltette az érdeklődésem, hogy a vízililiomok előtt olvassak tőle mást is.mire_11.jpg

Műfaj: krimi

Cselekmény: a helyszín Giverny, a francia városka, melyet Monet tett a vízililiomaival együtt halhatatlanná. Történik itt egy gyilkosság, amit a rendőrakadémiáról frissen kijött Jerome-nak kellene megoldania. És van itt egy nagyon tehetséges festőlányka, akinek van egy csinos tanárnője, akinek van egy férje – aki a fő gyanúsított. Hogy függ mindez össze? Egy helyi, idős asszony mindent tud és lát, de csak lassan fedi fel a titkait.

Várható megjelenés: elvileg 1 hónapon belül

Miért várós?

  • Szeretem az impresszionista festményeket, és ez sok impresszionista utalással lesz tele. Giverny rajta van a listámon a helyekről, ahova még el szeretnék jutni.
  • Krimi, és művészet is? Jöhet!
  • Tetszik a cselekményleírás.
  • Jó a borítója.
  • Díjnyertes krimi, kritikai kedvenc is. Vajon miért? Ha elolvastam, megmondom.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4514612064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása