Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. február 10. - BBerni86

35403137_uy200.jpg- A jó farkas

Sophie és a kis csapata ki tudja szabadítani Lothart és Hector elrabolt emberét.

A korrupt Tommy is lebukik, lebuktatják a korrupt rendőröket.

Hector a németekkel szövetkezik, hogy bosszút álljon a kolumbiai drogkirályon. A németet is ugyanúgy a fiával zsarolják, mint ahogy Hectorral is tették. De a német nagyobbat akar harapni: a fogságába kerül Albert, Sophie fia, aki egyben Lothar jó barátja is.

Hector és Lothar évek óta először találkoznak. A fiú az apja szemébe meri mondani, hogy nem jó ember, és őt tartja a hibásnak Albert sorsa miatt. Akit megmenthetne, ha akarná. De ha a férfinak fontosabb a drog biznisz, akkor nem tesz semmit. A rossz farkast eteti.

Hector megszívleli a fia szavait. Saját magát ajánlja fel Albertékért cserébe. Ők hazatérhetnek, Hectort megölik. Sophie neveli tovább a fiukat, Hector volt bizalmi emberének segítségével, a bűn világától messze, amibe a nőnek is vissza kell még szoknia.

- Gyógyító szerelemgyogyito_szerelem.jpg

Callie felgyógyul a rákból, és együtt maradnak Brunóval. Aki egy év múlva a kezét is megkéri, és a szakmáját is bevallja. Nem bűnöző, hanem CIA ügynök.

4-5 évvel később, amikor a nő még mindig tünetmentes, az orvosa rábólinthat, próbálkozhatnak babával. Másfél évvel később egy kisfiú szülei lesznek.

51kftod50xl_sx302_bo1_204_203_200.jpg- Tündérmese

Camille elmegy a szüreti bálba, Maxine egy régi báli ruháját szerezte meg neki az asszony anyja, aki sokkal jobban rokonszenvezik Camille-lal, mint saját gonosz lányával és unokáival. A bálon Camille Phillip mellett köt ki, aki egészen ledöbben azon, hogy milyen szép a lány, és miért nem vette eddig észre, hogy már felnőtt nő, nem az a kislány, akit gyerekkorukban ugratott.

Camille arra megy haza, hogy lángol az istálló - ahova a mostohája száműzte - és veszélyben a szőlészet. Hamar kiderül, Maxine fiai akarták a lányt eleve megégetni, nem tudták, hogy elment a bálba. Ők mindent az anyjukra kennének. A rendőrség mindhármukat lecsukja.

Másnap átjön Phillip is, és a két fiatal szerelmet vall egymásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7014617330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása