Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2019. március 16. - BBerni86

Még hétvégére érkezett pár újdonság, hátha a hosszú hétvége elcsábít az elolvasásukra:

- A Fedőneve: Jégmadár a 21. század Kiadó regénye, melyet nagyon röviden egy újabb Vörös Veréb történetként meglepi_13.jpgtudnék jellemezni, csak ebben nem Dominyika csábít el férfiakat információkért.

meglepi2_13.jpg- A Scolar Kiadó is belevág egy új sorozatba. A Scolar Teen, ahogy a neve is mutatja, a kamaszokat célozza meg. Kisregények, vagyis rövidek, gyorsan olvashatóak, és témában is igyekeznek a fiatalokat megcélozni. A gödör mélyén egy bulizós lány sztorija lesz, aki éjjel italozott, fiúzott és reggel egy vadidegen mellett ébred. A Mindent tudok rólad pedig az iskolai zaklatás témakörét járja körül egy olyan lány szemszögéből, aki zaklató sms-ket kezd el kapni.

- Rainbow Rowell köteteit szerettem, így én kifejezetten örülök az újabb magyarul megjelenő regényének. Ebben adott egy cég, ahol a dolgozók tudják is, hogy a cégnek joga van elolvasni a cégen belüli levelezésük. Két barátnő azonban úgy dönt, ez nem fogja zavarni őket, nyugodtan csevegnek tovább az irodai szerveren. Plusz, van egy srác, akinek az a munkája, hogy a céges leveleket olvassa. Először figyelmeztetné a lányokat, hogy ő olvassa minden sorukat, de aztán beleszeret az egyikbe. Mi lesz ebből? Ha nem említettem eddig, Szív küldi a címe.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3514689772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása