Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

12. hét

2019. március 24. - BBerni86

Március

18. Barreau: Montmartre-i szerelmes levelek - romantikus 5/3,5

19. Cowell: Így beszélj sárkányul - gyerekkönyv 5/5

20. Cselenyák: A sivatag hercegnője - történelmi 5/4

21. Tremayne: Mielőtt meghaltam - thriller 5/4

22. Nielk: Kísérő árny - dráma 5/3,5

23. Az év novellái 2019 - kortárs 5/5

      Dawson: Kegyes hazugságok - thriller 5/4

24. Conley: Eltörölt fiú - dokumentumregény 5/2,5

      Armentrout: dermesztő érintés - YA urban fantasy 5/4

Ezzel zárul 2019/12. hét.

A héten nem sikerült Top10-be jutnia egy regénynek sem, de azért voltak, amelyek többeteket érdekeltek. A heti NO1 Hablaty rómaiak elleni kalandja lett. (Örülök is neki, hogy nem csak nekem jön be az Így neveld a sárkányod regényként is.) De szép számai voltak a Cselenyák regénynek és a Tremayne-thrillernek is.

Azt nem is tudom hirtelen, mi volt a heti kedvencem. Még nagyban tart a Cowell-sorozat iránti lelkesedésem, és nagyon kellemes meglepetés volt Az év novellái is. Kicsit a vasárnapiak okoztak csalódást. Az Eltörölt fiútól sokkat többet vártam, és az első rész után azt hittem, a Komor elemek 2. is jobb lesz. (Az azért nem rossz, csak az első rész jobb.)

Aminek viszont örülök. Már a Mire várunk rovatba is betettem, hogy Cselenyák Arany János regényének várós a folytatása. Nagyon úgy tűnik, hogy rövid időn belül meg is jelenhet, már ott van a Könyvmolyképző Előkészület alatt könyvei között. Életre ítélve lesz a címe.

Aminek nem örülök - már hetekkel korábbról van egy visegrádi foglalásom, tavaszi nyaralás. Erre nem kiderül, hogy pont akkor lesz John Scalzi dedikálás is? Ezen még törnöm kell a fejem.

Jövő heti tervek - vannak. Fogok írni nektek egy nagyon kész thrillerről, amit mindenkinek tudok ajánlani, akinek tetszett a You című sorozat, vagy Kepnes Te című regénye. Nagyon beteg, nagyon beránt. Persze, Fogatlan és Hablaty kalandjait is folytatom, még hetekig van elég regény belőlük. De lesz férfiasabb thriller is, Jeff Abbott tollából, egy elgondolkoztató disztópia, és valami romantikus, esetleg egy kamaszos is befér a hétvégére. (Kinek súgok azzal, hogy Hanna, Varázsfuvola, sakk?)

Akkor vágjunk is bele a 13. hétbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2814713645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása