Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. április 12. - BBerni86

mire_18.jpgCím: Out of the Dark

Szerző: Gregg Hurwitz, akit nálunk ez a sorozata tett fel a térképre. Írt mást is, de nálunk az még kiadatlan. Pörgős, akciódús, kicsit krimis thrillereket, akcióregényeket szállít sorban.

Műfaj: akcióregény, thriller

Cselekmény: az Orphan program kínos a kormánynak, minden nyomát el akarják törölni. Kiadják a parancsot, minden ügynököt és kiképzőt likvidálni kell. Miután Evan egykori mentorával is végeznek, Evan bosszút esküszik. Azzal az emberrel akar végezni, aki elindította az egész programot, és most mindent eltussolna: az Egyesült Államok elnökével. A férfi tudja, hogy Evan a nyomában van. Így harcba hívja az eredeti Árvát, A-t, akinek a feladata, hogy megállítsa és végezzen X-szel. A két ügynök harca a világ sorsára is nagy hatással lesz.

Várható megjelenés: még angolul is friss, 2019. január. A Fumax eddig sorban szállította a köteteit, talán karácsonyra hozzánk is megérkezik.

Miért várós?

  • David Baldacci után a zsánerben Hurwitz könyveit szeretem a legjobban.
  • Az előző részek izgalmasak, okosak voltak, ettől is ezt várom.
  • A cím miatt tele vagyok kérdéssel, mi lesz ennek a végkimenetele.
  • Mert már beharangozták, hogy Evan Smoak vászonra kerül – Bradley Cooper neve merült fel az eljátszására. Film előtt pedig mindig olvasok. Jó, majdnem mindig.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7214752047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása