Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. április 26. - BBerni86

Cím: The Sleeping Doll1050383.jpg

Szerző: Jeffery Deaver – csavaros thrillerek szerzője. A legnagyobb sikerét a Lincoln Rhyme regényekkel aratta, de írt sok mást is. Van egy remek James Bond története, de írt a náci Németországban játszódó ütős, akciódús regényt is.

Műfaj: thriller

Cselekmény: Kathryn Dance, a briliáns kihallgató megkapja a lehetőséget, hogy a hírhedt sorozatgyilkost, Daniel Pell-t kikérdezze. A Manson utánzó férfi a bandájával egy családot irtott ki, pontosan másolva példaképét. Ám hanyagok voltak, egy túlélő maradt. Egy kislány, aki az óta nem beszél. Ahogy Pell is hallgat a történtekről. Mikor Pell megszökik, Dance ügynök is az elkapásán dolgozó csapatba kerül. A megoldáshoz választ kell találniuk arra is, mi történt pontosan a Croyton család elleni támadás éjjelén.

Várható megjelenés: 2007-es kötet, de magyarul nagyon eltűnt a szerző a kínálatból. Komolyan sajnálom, ezt a sorozatát is szívesen olvasnám.

Miért várós?

  • Jeffery Deaver jó regényeket tett le az asztalra, ez is jónak tűnik.
  • Kint sikeres, a Dance sorozat négy részt számlál.
  • Katharyn Dance alakjával és munkásságával már magyarul is ismerkedhettünk, szerepelt az egyik Rhyme regényben. Ott szimpatikus volt, és a szakmája is érdekes. A saját sorozatára is kíváncsi lennék.
  • Sorozatgyilkosos szál, tetszik! Fülszöveg alapján ütős a cselekmény.
  • Thriller és pszichológia – jöhet!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2114756669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása