Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2019. július 03. - BBerni86
  • A végső célunk annyira eltolni a tejsavküszöbödet, hogy a tested sokkal tovább legyen képes száz százalékot nyújtani.
  • Momentán csak a halál küszöbét látom magam előtt - zihálta Casey, miközben a földre görnyedt a lakókocsi előtt. A combját mintha gázégővel égették volna. - Ha nem tudná, a kentuckyi versenyen alapelvárás a versenyzőkkel szemben, hogy életben legyenek. (St. John: Verseny a széllel)

 

A mottóm úgy hangzik: kínáld egy nőnek a létező legjobb terméket, töltsd tökéletes üvegbe, áruld ésszerű áron, és akkora forgalmat fogsz csinálni, amekkorát még nem látott a világ. (Marly: Coco Chanel és a szerelem illata)

 

Egyes ablakok mögött a történetek szomorúak, más ablakok mögött nevetés lakik és szeretet, ami talán nem hangos és nem villog, csak csendesen lapul a szobákban, akár egy szőnyeg. (Page: Strand)

 

– Augustának hívják – mondja Kathryn, aki arra jön be a szomszéd szobából, hogy a macska fülét simogatom. 
– Tényleg? 
– Miért, mit gondol, a macskának is fedőnévre van szüksége? (Delaney: Játssz velem!)

 

Amint végül megtörténik az emberrel a legrosszabb, amitől valaha rettegett, ráébred, hogy igazából nincs miért aggódnia. (Miller: Orkaváros)

 

Nekünk, nőknek kötelességünk, hogy életben maradjunk. Hogy minden rosszat túléljünk, futott át Misia fején. A halottak csakis a mi szeretetünk révén maradhatnak elevenek az emlékeinkben. (Marly: Coco Chanel és a szerelem illata)

 

A ragyogó tolldíszes, csicseregve tereferélő hölgyek aranykalitkába zárt madarakat juttattak eszembe. Közönséges vörösbegy voltam közöttük, aki annyira vágyik a szabadságra, hogy a rácsok elnémítják. (Klein: Ophelia)

 

A lovak ritkán szaladnak el önfejűségből. Azért menekülnek, mert az emberek erőszakosak velük, vagy túl sokat várnak tőlük, vagy elfelejtik a lovaglás legfontosabb szabályát: mindig hagyd a lelki szemetedet a kapunál. A lovak megérzik a legkisebb hangulatváltozást vagy a testbeszéd legapróbb változását is. Azért futnak, hogy elszökjenek előlünk. (St. John: Verseny a széllel)

 

Henry szerint ez az egész egy marhaság, de én láttam, hogyan gyógyulnak meg a színpadra lépés pillanatában olyan színészek, akik az öltözőben még szipogtak és harákoltak az influenzától. Láttam, hogyan lesznek félénk introvertáltakból királyok és királynők, csúnyákból gyönyörűségek, szépségekből rondaságok. Valami történik, valami, amit senki nem tud megmagyarázni. Csak néhány percre mássá változunk. 
Az pedig a legjobb érzés a világon. (Delaney: Játssz velem!)

 

Ahogy közeledtek, egyre gyorsabban sétált. Hallotta a feje felett szálló sirályok vijjogását. Aztán végre meglátta a hatalmas zöld víztömeget, ami úgy szivárgott a kék égbe, akár a tinta. (Page: Strand)

 

Azt hiszem - kezdtem -, nem tudod megváltoztatni azt, akinek születtél. Vagy azt, hogy az életed milyen is volt eddig. De tudod irányítani, milyennek szeretnéd majd. (Cocks&Morgan: Királyi többes)

 

Most már értem. Nem élt kettős életet. Senki sem él, csak egyetlenegy van. (Berry: Hiába futsz)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr114882832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása