Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

VH és a szerelem

2019. július 23. - BBerni86

5_27.jpg5: Bryan: A háború jegyesei - egy angol kisváros, ahol az asszonyok várják haza szerelmeiket, férjeiket, gyermekeiket. Egy kisváros, ahol a felszín alatt sötét titok lappang. Egy kisváros, ahol árulás és szerelem, kémjátszma bontakozik ki.4_36.jpg

4: Knight: Légy hű magadhoz - Clive katona, kénytelen háborúba vonulni. Tele van kérdésekkel, tele van gyötrődéssel. Némi vigaszt Prudence jelenthet, aki viszonozza a szerelmét. De az ilyen zűrzavaros, véres időkben a szerelem sem lehet garancia semmire.

3_39.jpg3: Gaynor & Webb: Az utolsó karácsony Párizsban - Evie nagyon szereti a bátyját, aki bevonul, amikor kitör a VH. Will rossz levélíró, így a legjobb barátját, Thomast kéri meg a lány, hogy rendszeresen levelezzenek. Miközben az egyikük a front, a másik a hátország életét meséli a másiknak, fellobban a szerelem lángja köztük.2_47.jpg

2: Harmon: Homokból és hamuból - Eva zsidó, Angelo katolikus. Szeretik egymást, de nincs jövőjük: a fiút mindig is papnak szánták, elhivatott. Ám évekkel később újra összesodorja őket a sors: Angelo zsidókat ment a hivatása leple alatt, Eva is egyike a menedékre szorulóknak, de 1_39.jpgaztán a férfi segítője lesz, míg az érzelmek felcsapnak.

1: Duenas: Öltések közt az idő - Sira helyes, tehetséges varrólány volt, amikor életében először nagyon szerelmes lett. A férfival tartott egy más világba, Afrikába, de keserű csalódás várt rá. Adósságokkal sújtva, tört szívvel kellett kitalálnia, hogyan éljen túl. A tű megmentette, sikeres lett, és amikor kitört a II. VH a tű volt, amivel szolgálhatta a hazát. A náci feleségek házi varrónőjeként kémkedett, miközben egy angol kém a szívét is elragadta.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9214975936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása