Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

32. hét

2019. augusztus 11. - BBerni86

Augusztus

5. LaValle: Bölcsőrabók - urban fantasy 5/4

6. Király: Csak barátok? - ifjúsági 5/4,5

7. French: Hallgatag erdő - krimi 5/2,5

8. Aranth: Propheta - sci-fi 5/3

9. King: Állattemető - horror 5/4

10. Rooney: Normális emberek - kortárs 5/4

11. Keeland & Ward: Nagyképű öltönyös - erotikus 5/3,5

      Simenon: Maigret csapdát állít - krimi 5/4

Ledolgozva a 19-i hétfő, talán nyugodtabb hét következik...

Bocs, kissé ki vagyok facsarva. Nagyon kellene már egy kis pihenés, de kinek nem, aki ebben a kánikulában dolgozik? Maradjunk inkább a könyveknél!

A héten a Hallgatag erdő vonzotta legtöbbeteket, de egész héten aktívak voltatok. Talán csak a Normális emberek volt elfeledett, de kortárs, közel van a szépirodalomhoz, valami ilyesmit is vártam.

Saját kedvenc? Túl fáradt vagyok választani is. Lássuk csak... Stephen King ebben a korszákban nagyon jó volt, a Csak barátokon jókat vigyorogtam. Muszáj választanom?

Jövő hét. Jelenleg úgy érzem, gépelni sincs erőm, és a retinám ki akar égni. Vagyis biztos, hogy holnapra képregényt kaptok a szempihentetés nevében. Nyugi, jó lesz! Támad Hit Girl, én nagyon bírom. Utána igyekszem összeszedni magam, hogy ránézzünk az államalapításra még így 20-a előtt, elmerülünk egy kortárs zseni életében is. De könnyen lehet, hogy jövő héten a szokottnál több rövid történet és más képregény is lesz. Hiába, utolért a nyári kifáradás.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4815004896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása