Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Kémek

2019. augusztus 20. - BBerni86

5_31.jpg5: Matthews: Vörös veréb – Dominyika táncra született. A fiatal lány az orosz balett nagy reménysége, akinek a tehetségen túl szépség és egy különös képesség, a szinesztézia is megadatott. Ám amikor egy féltékeny balerina miatt tönkremegy a lába, új életet kell kezdenie. A kémfőnök bácsikája bevonja a munkájába, és verébnek képezteti ki a lányt. Dominyika első nagy feladata az amerikai Nate lenne, de a két fiatal között igaz4_40.jpg érzelmek szövődnek. A lánynak el kell döntenie, kihez lesz hű.

4: Baldacci: Shaw regények – Shaw élete árnyékban zajlik. Hatékony gyilkológép, aki minden titkot kiderít és a lehetetlen küldetéseket is végrehajtja. Ám most szerelmes lett, és ki akarna szállni. Ezt azonban sokan nem akarják, és egy tragédia a pályán tartja a férfit. Meg kell fizetnie azoknak, akik mindentől megfosztották. Majd ő az egyetlen, aki megállíthatja a gátlástalan Evan Wallert. Nem várt segítőkre is akad az út során, legyen az 3_43.jpgegy okos újságírónő vagy az övéhez fogható készségekkel bíró kémnő.

3: Silva: Gabriel Allon sorozat – Gabriel anyja túlélte a holokausztot, de a családja nem. A nő Izraelbe költözött, itt született meg a fia, aki a családi tehetséget örökölve festőnek tanult. Fiatalember, amikor a hazának szüksége van rá. Terroristákon kell bosszút állni, akik az övéiket ölék. Gavriel Allon már soha nem lehet nagy festő, csak az álcája, hogy restaurátor. Ám a Moszad legeredményesebb ügynöke ő lesz. Náci bűnösök, arab terroristák, orosz mágnások - Gabriel elől nincs menekvés.2_54.jpg

2: Anonymous: Fedőneve: Jégmadár – a férfi az Egyesült Államok leghatalmasabb embere lesz hamarosan. A volt felesége divatikon, kelet-európai származású szépség, aki még mindig nagy hatással van a férfira. Grace, a nagyobb karrierről álmodó újságírónő ennek az asszonynak a szellemírója. Ám egy prágai úton felmerül benne, hogy sokkal több van ebben a történetben, mint amit a világ ismer. Lehet, hogy a 1_45.jpgmegbízója igazából egy orosz kém? Az igazság nyomába ered, és mire észbe kap, már az életéért kell futnia. Mert egy kém sem szereti, ha a nyomára akadnak... Jégmadár sem.

1: Cleveland: Tudnom kell – Vivian élete minden színterén sikeres nő. A kémszakmában sikeres elhárítóként dolgozik, egy igazi CIA ügynök. Élete szerelme a férje, aki okos is, jóképű is, imádja őt és a négy gyereküket. Az asszonynak ők a mindene. Így nem kis pofonként éri, amikor egy kémhálózat nyomára akad. Orosz ügynökök, akik amerikai álcában beépültek hozzájuk. Az egyik ilyen beépült ember állítólag a saját férje. Vivian nyomozni kezd, és az egyre meredekebb történetek közepette mindent kockára kell tennie, hogy ne csak az állam biztonságát, de az életét és a családját is megmentse.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2115011562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyria 2021.05.20. 14:21:55

A "Tudnom kell" szerintem tragikusan rossz volt, ha ilyen munkatársak dolgoznának a CIA-nál, a Cég lehúzhatná a rolót. A főhősnő is inkább antihősnek mondható, legalábbis az emberismerete és a történet folyamán elkövetett szerencsétlenkedései alapján. Senkinek sem ajánlom a regényt, hacsak nem bosszankodni akar.
süti beállítások módosítása