Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. szeptember 08. - BBerni86

- Leiner: Maradj velem9_5maradj_velem.jpg

A sárgák annyit trükköznek, hogy sikerül kiejtetniük a fekete csapatot. Hanna kénytelen elbúcsúzni a barátjától, de az aljasság nem csak őt akasztja ki. A pirosak átadják Máté kódját a laptophoz a tavalyi nyerteseknek, akik képesek lehetnek borsot törni a tisztességtelenül játszó csapat orra alá. Ők pedig megfogadják: nyernek, már csak azért is!

 

- Hargla: Melchior és a piritai fojtogató

Melchior felesége meghal, hiába készítette el neki a férje a méregdrága gyógyszert, ami annyira sokba kerül, hogy egy életben csak egyszer lehet kikeverni. A férfit megtörte a gyász. A gyerekei sorsát elrendezi: fiát elküldi patikussegédnek messze, indrek-hargla-melchior-galaktika.jpga lányából apáca lesz. A zárdabeli gyilkosságok ügyét azonban még befejezi. Az egyik nővér bosszú hadjáratával indult, akinek az anyját majdnem meggyilkolták. A lánya végzett azzal, aki fojtogatta az asszonyt. Csak éppen rákapott a gyilkosságra, és sorra intézte el, akinek gyanús lehetett ő, vagy tudott valamit. A helyzetet azért nem tisztázták korábban, mert egy másik nővér papnak öltöztetve rendszeresen belopta ide a szerelmét. Ők most végleg külön válnak: a fiú pap, a lány apáca lesz és Istennek szentelik az életüket. Egy ereklye miatt is kavarogtak itt az emberek.

 

- James: Mister 9_7mister.jpg

Alessia már éppen boldog lenne Maxim oldalán, amikor a férfi, akinek az apja ígérte őt, elrabolja és hazaviszi. Ott lenne a kényszeresküvő. Maxim repül utána, és feleségül akarja venni. Mivel azt hazudják, Alessia terhes, a vőlegény visszamondja, és Maxim lehet a vőlegény. A férfi grófi rangja kibékíti a lány családját is. Ők pedig már tervezik, hogy valóban családalapításba fognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3615034966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása