Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Betegség

2019. október 08. - BBerni86

5r-5.jpg5: Mészöly: Szabadlábon – Dani 16 éves, és ha az asztal mellett látod, a barátja akarsz lenni. Helyes, kedves és még gitározni is jól tud. Ám Dani egy születési rendellenesség miatt mozgássérült, mankóval tud csak járni. Ezt már elfogadta, de most szembesül azzal is, hogy ki volt az apja. Megszökve otthonról az apjához indul, keresztül Európában.5r-4.jpg

4: Percin: A Remény kalózai – Tania átlagos kamaszlány, aki nagyon szereti a csokit, és próbálja túlélni a középiskolát. Az élete azonban a feje tetejére áll, amikor édesanyját mellrákkal diagnosztizálják. Anya és lánya egymásba kapaszkodik, a kezeléseket egymást támogatva vészelik át, és igyekeznek túljutni a borzalmakon.

5r-3.jpg3: Glasgow: Lány, darabokban – Charlie még csak 17 éves, de már megjárta a poklot. A kórház előtt találnak rá, több sebből vérezve, halál közeli állapotban. Kórházi kezelésre kell mennie, ahol lassan elkezdik újjáépíteni, nem csak testben, de lélekben is. Ahogy egyre erősebb lesz, a szerelmet is képes beengedni az életébe. Mikor 5r-2.jpgbajok jönnek, kiderül, mennyire sikerült megerősödnie és gyógyulnia.

2: Anderson: Jégviráglányok – Lia és Cassie valamikor legjobb barátnők voltak. A betegségük is közös: anorexia. Mindketten csak jégviráglányok, halványak és tünékenyek, akik bármikor eltűnhetnek. Cassie teste már feladta, Lia még küszködik. Pedig 5r-1.jpgcsak el akar fogyni, az éhezéssel uralni magát a végsőkig.

1: Murail: Oh, boy! – a család szétesett. Az apa egy másik nőért elhagyta a feleségét és a gyerekeit. Új családot alapított. Amikor a szülők meghalnak, a kicsik ott maradnak minden nélkül. A felnőtt féltestvéreikhez fordulnak, akik elsőre nem nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel. A felelőtlen féltestvér bátyjuk azonban komoly emberségről tesz tanúbizonyságot, amikor a kisöccséről kiderül, hogy rákos – és ő vele tart a poklon át a gyógyulás felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5815193070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása