Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Sorsfordulat

2019. november 12. - BBerni86

r5_16.jpg5: Simenon: Maigret és az Új-fundlandi randevú – Maigret nyaralna, de megkeresik egy üggyel. Szívességből belenéz, és megkezdi a nyomozást civilben. Gyilkossággal vádolnak egy fiatalembert. Maigret a hajón történtek nyomába ered, hogy tett megszállottá egy fiatalembert egy könnyűvérű nő, és milyen következményei lettek a nő csábításainak.r4_20.jpg

4: Meissner: Híd az óceán felett – Brette elégedett az életével. Az élete szerelméhez ment hozzá, jól kijön a családjával. Ám a férje gyereket akar, amitől Brette retteg. Van ugyanis egy képessége, látja a szellemeket. Fél, hogy átörökíteni a gyermekére is. Ám, ha meg akarja tartani a férfit, szembe kell néznie a félelmével, és talán segítenie kell egy nő árnyának.

r3_24.jpg3: Hajdú-Antal: Léggömbök – Dorka kamasz, akivel nagy tervei vannak az édesapjának. A lány azonban a középiskola utolsó évében sok változáson kell, hogy átmenjen: nagyon szerelmes lesz, de a szívbeteg Matyi nem lehet a nagy Ő a korai halála miatt. Viszont, Dorka terhes marad a babájukkal. A kamaszt a r2_22.jpggyász és az anyaság nővé érleli fiatalon.

2: Taylor: Semmi lány – Jenny jól tudja, veszélyt jelent magára és másokra is, ezért jobb, ha semmiben nem kezd bele, csak otthon marad és ennyi. Egy napon azonban szépséges r1_20.jpgmostohatestvére egykori vőlegénye alkut ajánl neki: legyen a felesége! Ő kiszabadítja otthonról, cserébe Jenny pénzén felújítják a birtokot. Belemegy, és egy új Jenny születik.

1: de Recondo: Váltóláz – Laurent kényelmes életet él. Szerető felesége és gyermekei vannak, egy jó állása. Van azonban egy nagy titka is: belül nőnek érzi magát. Titokban beöltözik, pár percet eltölt elképzelve egy más életet. Amikor egyedül marad otthon, tartósan átvedlik, de rajtakapják. Laurent pedig boldog akar lenni, és az nőként lehetséges. Kerül, amibe kerül, de kész átváltozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315302256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása