Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2019. december 04. - BBerni86

(Városi rendőrkapitányság)
… és még hullazsákunk sincs elég…! Hogyan hazudjunk a sajtónak, amikor az aszfalton egy vérfolyó csörgedez? Vízibicikli kellett, hogy visszajussak a kocsimhoz! (Way: Dallas)

 

A valóság vékony jég, de a legtöbb ember egész életében korcsolyázik rajta, és sosem szakad be alatta, csak a legvégén. (King: A kívülálló)

 

Csak annyit mondhatok, hogy a törvény a sötétség és az igazság óceánja, és az ügyvédek csupán csónakok a felszínén. (Hart: A megváltás útján)

 

Mert az is az emberi természet része, hogy segítünk egymásnak, de az is, hogy kínozzuk egymást. (Bödőcs: Meg se kínáltak)

 

Megtagadni valakitől, hogy törődhessen, legalább olyan kegyetlenség, mint megtagadni valakitől a törődést. (F. Várkonyi: Férfiidők lányregénye)

 

Nem hiába mondják, hogy az utazás nevel. (Quick: Alibi jegyesség)

 

Ez az alap, az, hogy a testünkbe vagyunk zárva, hogy böfögünk, fingunk, hányunk, de ugyanezzel a testtel hegedülünk, festünk , beszélgetünk és táncolunk is. (Bödőcs: Meg se kínáltak)

 

Cheng Xin hirtelen megállt, lehajolt, és felemelt valamit a túraösvény kőlépcsőjéről. Tianming látta, hogy egy csúnya, puha és nedves hernyó tekergőzik a lány ujjai közt. Mellette egy másik lány felkiáltott. Ez undorító! Miért fogtad meg? Xin azonban óvatosan letette a hernyót az ösvény mellé, a fűbe. Mert valaki ráléphet. (Cixin: A halál vége)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9715317268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása