Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. december 15. - BBerni86

- Adolfsson: Botlás

Karen már az elejétől nyilvánvalóvá teszi, hogy a főnökével összefeküdni rossz ötlet volt. Részeg volt, magányos, 1_59.jpgnem lesz folytatás. Titokban is tartja, a nyomozás alatt sem osztja meg senkivel, hogy a kérdéses időpont előtt ő volt együtt a férfival.

A férfi volt feleségéről hamar kiderül, hogy mindenkit elűzött magától. Keserű, mindenre féltékeny asszony volt, akinek soha, semmi nem volt elég jó. A lánya is sokat szenvedett tőle, aki most Karenben talál anyapótlékra. A nőnek is fontos lesz a lány: évekkel korábban egy autóbalesetben vesztette el a férjét és a fiát, amit szintén titokban tart. A lány felébreszti az anyai ösztöneit.

A végére rájön Karen, hogy a múltban kell keresni a válaszokat. A halott nő igazából él: volt egy gazdag ikertestvére, akiről nem tudott. De aztán megismerkedtek, és a nő úgy érezte, neki járt volna a gazdagság és a jó gyerekkor. Így megölte a testvérét, átvette a helyét.12_11vigyazat_torekeny.jpg

- Nyáry: Vigyázat, törékeny!

Zsófi végül nem lesz öngyilkos. A leveleket megírta ugyan, de azzal elérte a mélypontot. Félre tudta tenni őket és a fájdalmát, dolgozni kezdett azon, hogy jobban érezze magát. Visszatalál a régi barátokhoz, a húgához és az apjához.

- Vaughn: Közöttünk a végtelen

May főnökéről kiderül, hogy az első meghibásodás után szabotálta a nő túlélését is. Jobban eladható, ha mindenki odaveszik és ez egy tragédia, mintha kiderül a hibájuk. Stephen titokban dolgozik azon, hogy életben tartsa a feleségét és elmenjenek érte. Sietni 2_67.jpgis kell, May terhes.

Ahogy visszajönnek May emlékei, eszébe jut, miért ment szét a házassága. A halva született fiuk után May vissza akarta kapni az állását. Milliárdos volt barátjához fordult segítségért, amin a férje megsértődött. Rá mindig is féltékeny volt. Stephen nagy békát nyelt le azzal, hogy most együtt dolgozik vele, hogy a nőt hazavigyék. De Stephen nem tudja, hogy akkor meg is csalta. Amikor segítséget kért, le is feküdt a férfival. May maga sem tudja, a kislányának melyik férfi az apja.12_13kozottunk_a_vegtelen.jpg

A milliárdos az űrben végezni is próbál Stephennel, hogy megtarthassa a nőt és a kislányát. Stephen túléli, dulakodnak, ő éli túl. Szembesül az igazsággal, de kész megbocsátani. Legyenek család, attól függetlenül, ki a kislány biológiai apja.

Különben érdemes összevetni az eredeti borítóval a magyart: May fekete a regényben. Ami az eredeti borítón látszik is. A mi verziónkon ki lett fehérítve...

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3215352980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása