Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Fájdalom

2020. január 28. - BBerni86

r5_23.jpg5: North: A Suttogó – Tom és a kisfia máig töröttek a tragikusan fiatalon elhunyt feleség és anya hiányától. Tom írni se tud, mióta gyászol. A fia érdekében visszaköltözik a gyerekkori városába, hátha a változás segít. Itt azonban szembe kell néznie saját apjához fűződő fájdalmas emlékeivel és egy sorozatgyilkossal, aki az ő fiára is szemet vetett.r4_31.jpg

4: Leiner: Ég veled – Hanna édesanyja fiatalon hunyt el, és a lánya élete összetört. Sok mindent feladott, bezárkózott a világ elől, és már-már mániásan felügyeli édesapja étrendjét, akit minél tovább életben akar tartani. A lány értelmes, így az igazgató nyáron kiszemeli, hogy legyen az IOV csapatuk tagja. Eleinte nem akar menni, de az apja kedvéért belevág. Talán r3_36.jpgarra is jó alkalom lesz a bentlakásos verseny, hogy visszatérjen az életbe.

3: Nielk: Sose engedj el! – Jamie egyszer már azt hitte, megszakad a szíve. Élete nagy szerelme az esküvőjük hetében szakított vele, pedig a férfi már azt hitte, megtalálta a happy endet a tökéletes nővel és az újszülöttjükkel. El is költözött, de a szíve még törött. Amikor a kislánynak váratlanul nyoma veszik, hazautazik és igyekszik segíteni a keresésben. Egy újabb tragédia után vajon marad elég erő benne élni? Talán kiderül, miért törték r2_33.jpgössze a szívét.

2: Baker: Mézeshetek Harryvel – Todd élete eddig mindig könnyű volt. A munkahelye minimális erőfeszítést igényel, és remekül keres. Ragadnak rá a nők. De akkor besétál az életébe Tami és a férfi életében először teljesen szerelmes lesz. Udvarol, nősülni készül – élete legboldogabb napja azonban a legrosszabbá válik. A menyasszonya súlyos balesetet szenved, majd el is huny. Tami ellenszenves apjával, Harryvel repül el a nászútjára, annyira megtörve, hogy legszívesebben halálra inná magát.

1: Szaszkó: Pennington fivérek – Chris és David, fivérek. Chris, a megbízható és sikeres ügyvéd azonban öngyilkosságot követ el. A sikeres író, de magánéletében függőségektől szenvedő David majdnem belepusztul a bánatba. A tragédiát csak úgy képes feldolgozni, hogy írni kezd. Magukról. A gyerekkorukról, minden pokoli mocsokról, amit túl kellett élniük. Gyerekbántalmazás, verések, megaláztatás. A sorozat további köteteiben a barátnő és maga Chris is megszólalnak. Mert ez a történet mindig lehet még fájdalmasabb…r1_32.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8515432426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása