Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Denzil: A néma gyermek

2020. március 15. - BBerni86

Emma még középiskolába járt, amikor nagy szerelembe esett a rosszfiúnak elkönyvelt Robbal. A fiúnak nem sp3_6.jpgvoltak különösebb jövőbeli tervei, az érettségiig is csak azért maradt, hogy Emmával lehessen. A lány teherbe esett, és képtelen volt elvetetni a babát. Megszülte a fiát, Aident, dolgozni kezdett és annyira szerette a kicsit, hogy az mindent meg is oldott körötte. Magabiztosabb, egészségesebb felnőtt lett és Rob is komolyodni kezdett.

Aiden 6 éves, amikor őrült esőzés tör a kisvárosra. A folyó is megárad. Emma beküzdi magát az iskolába a gyerekéért, de Aiden nincs ott. Eltűnt. Napokkal később a kabátja kerül elő a folyóból, Aident pedig eltűntnek nyilvánítják.

Emma beleroppan a történtekbe. Robbal hiába szeretik egymást, a gyerekükre emlékeztetik a másikat. A férfi bevonul katonának, elmegy. Emma szülei egy autóbalesetben elhunynak, a nő egyedül marad és már az öngyilkosságot fontolgatja. Jake menti meg, az iskola fiatal tanára. Ő rakja össze Emmát, veszi feleségül és vele vár újra gyermeket.

Már szülési szabadságon van, amikor a rendőrség azzal hívja, az erdőben egy sp2_8.jpgfélmeztelen fiúra bukkantak. A DNS teszt szerint Aiden az. A fiú nem beszél, testileg fejletlen, és a nyomok alapján évekig bezárva tartották, szexuálisan zaklatták. Emma hazaviszi, nagyon segíteni akar a gyógyulásban, de a férje Jake azt sugallja, Aiden veszélyes lehet. Emma nem akar hallgatni rá, még akkor sem, amikor Aiden összeszabdalja a baba takaróját.

A hazatérő Rob is felkavarja az asszonyt. Vele megvan az a szikra, ami Jake-kel nincs, még most sem. Rob Jake-et találja gyanúsnak, aki teljesen elnyomta Emma személyiségét, és akinek furcsamód Aiden minden parancsát követi.

Emma lassan mindenkit megkérdőjelez a környezetében. A férje után is nyomozni kezd, és rádöbben, Jake már pályakezdő tanárként a megszállottja volt. Amikor elhagyná, kitör a balhé és minden titokra fény derül. Jake lökte a folyóba Aident, ő intézte a szülei autóbalesetét. Egy törött nő kellett neki, akit minden téren kontrollálhat. Jake majdnem megöli Robot, a feleségére is rátámad. De ő lesz az, aki holtan végzi.

sp1_9.jpgA mentők időben érkeznek, Rob is túléli a sérüléseket. Aiden pedig hirtelen megszólal, elviszi az anyját a házba, ahol 10 évig fogságban tartották. Van ott egy holttest is. A család egy barátja volt az, aki pár napja eltűnt. Kiderült, kihúzta Aident a folyóból, de nem vitte haza, hanem bezárta és kiélte rajta a pedofil hajlamait. Amikor Aiden túl nagy lett, meg akarta ölni, de Aiden nem hagyta magát. Így tudott megszökni.

Emma megszüli a lányát, akit az anyja után nevez el. Aiden fokozatosan jobban lesz, és Rob is maradna. Emma még arra is rájön, a fia tanárnője csalta ki a fiút az esőben, mert a szeretője volt a férfi, aki végül elrabolta. Megfenyegeti, de meg nem öli, fel sem jelenti. Ő már rendben lesz, a tanárnő meg tűnjön el.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2115512616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása