Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Downing: Elbűvölő feleségem

2020. április 12. - BBerni86

A férfi előkelő családból származott, de hiába volt meg minden anyagiakban, szeretetet nem kapott. Így amint tehette, felpakolt és utazgatni kezdett. Már hazafelé jött, amikor a repülőn egy szépség r1_42.jpgkerült mellé a gépen. Millicent elbűvölte, és addig nem adta fel, amíg nem lett belőlük pár.

Kényelmes életet építettek fel maguknak: jó környéken hát, két gyerek és olyan állás, amivel eleget keresnek. Millicent ingatlanos lett, a férfi golfoktató. Van azonban egy titkuk.

Millicent nem egyke, volt egy nővére, aki egész gyerekkorában kínozta. Időbe tellett, amíg bizonyítani tudta ezt, és a testvére elmegyógyintézetbe került. Amikor kiengedték, eljött hozzájuk, és amikor fenyegetően lépett fel, a férfi lecsapta. A nő meghalt, ők pedig nem szóltak senkinek, eltüntették a holttestet. Ám egy barátnője keresni kezdte, és zsarolni akarta őket. Őt Millicent ütötte le, és újabb hullát kellett eltüntetni. Azt találták ki, álcázzák a tettük, plusz a dolog ízére is rákaptak.

A férj kezdett el áldozatokra vadászni, egy nőt el is kaptak és végeztek vele. Azt pedig a férj gondosan r3_45.jpgtitkolja a neje előtt, hogy volt, akit nem csak csábított, le is feküdt vele. Mégis, sokként éri, amikor az egyik halott előkerül. Ráadásul friss tetem – Millicent közel egy évig életben tartotta, és most fujtotta csak meg. Logikusan indokolja: volt a környéken egy sorozatgyilkos, akinek ez volt a módszere. Rá kennek mindent.

Újabb nőt ragadnak el, és Millicent fogságban tartja, hogy meglegyen a széria.

Azonban nem számolnak a következményekkel otthon. A fiuk észreveszi, hogy az apja éjjel kijárt, és zsarolni kezdi, mert azt hiszi, viszonya van. A lányuk annyira retteg a gyilkostól, hogy gyógyszerezni is kell. Ráadásként a gyilkos testvére előáll azzal, hogy a bátyja azért szívódott fel, mert súlyos r2_43.jpgbeteg volt és már évek óta halott.

A nyomok egyre közelebb vezetnek hozzájuk, és a férfi kénytelen rádöbbenni, mit tett a felesége igazából. Tudott a csábításairól, és ez a bosszú. Mindent kész rákenni. De a férfi rájön arra is, hogy a lányukat mérgezte az asszony. A gyerekek miatt nem megy el, hanem szembeszáll. A dulakodásra a gyerekek is felriadnak – végül a lányuk lesz az, aki a bátyját és az apját védve leszúrja az anyját. A rendőrség utólag tisztázza a férfit, aki felpakolja a gyerekeket és új életet kezdenek Skóciában.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6315607174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása