Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Roberts: Biztos menedék

2020. április 19. - BBerni86

A 16 éves Simone két legjobb barátnőjével ment a plázába. Rávették, hogy mozduljon már ki kicsit. Igen, a barátja dobta, és egy másik lánnyal van, aki egy Barbie babára emlékeztet, de ezért nem kell a r1_44.jpglánynak remetének állnia! Simone a filmet sem bírta végig a moziban, mert az exe és az új barátnője pont erre ültek be. A WC-be ment ki, és hallotta meg a lövöldözést. Hívta a rendőrséget.

A 19 éves Reed a plázában dolgozott, és próbálta kitalálni, mit kezdjen az életével. Támogatnia kell a családját, de ő mit szeretne? Amikor kitört a lövöldözés, biztos helyre mentett egy kisfiút, és ő is hívta a rendőrséget.

A kiérkező rendőrnő lőtte le a helyieket gyilkoló kamaszfiút, de addigra már közel 100 halott és még több sebesült volt. A telefonálókat és a nőt is hősnek tekintette a közvélemény, ők nem érezték annak magukat. Reed eldöntötte, hogy rendőr lesz belőle, és a nő lett a mentora. Simone viszont megzuhant, és amikor egyetemre ment, gyűlölte a r3_47.jpgszakját és egyéjszakás kalandokkal próbált felejteni. A barátnője és a nagyanyja igyekzett segíteni, hogy visszataláljon a művészethez és magához. A szobrászat mentette meg. Firenzébe tanult, és kezdett egyre sikeresebb lenni.

A merénylőnek azonban volt egy húga, aki őket vádolta, hogy a bátyja nem tudta végrehajtani a tervét és élve hazajönni. Bosszút akart. Kivárt, és elkezdte levadászni a túlélőket, a bátyja ellen fellépőket. A nyomozóvá váló Reed felfigyel a történésekre és próbál rájönni, ki áll mögöttük. Amikor ő kerül sorra, meg is lövik, de túlélik.

Pont azon a szigeten kezdi meg a felépülést, ahol Simone nagyanyja él. r2_45.jpgÖsszebarátkoznak, és amikor Simone látogatóba jön, a két ember között azonnali a vonzalom. Simone azonban nehezen enged bárkit is az intim zónájába, Reed azonban türelmes.

Miközben a pár egymásba szeret és összejönnek, Patricia már rájuk vadászik. Álcában érkezik a szigetre, és végezni akar velük. Csapdát állít, de Reed már a szeretett nőt is védi. Patricia lesz az, aki nem ússza meg élve.

A végén, pár hónappal később felavatják az emlékhelyet a szoborral, amit Simone készített. A családja már összebékült, ő is a húgával, aki az első babát várja a férjétől. Reed is kész nősülni és családot alapítani, amiben már Simone is partner.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4415623740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása