Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

2020. május 23. - BBerni86

Hello, Leon!

Üdvözöllek New York városában. Hogy tetszik a Nagy Alma? Tudom, a bűnügyi statisztika borzalmas. Már téged is megtámadtak? Gyalázat! Kellene nekünk egy szuperhős, de mit tegyünk, ha a Bosszúállók csak a mozivásznon mentenek minket? Kénytelenek vagyunk beérni a rendőrökkel, akik game_15.jpgnem éppen Tony Stark megfelelői.

Hallom, a múzeumban leszel gyakornok. Régész akarsz lenni? Tiszteletre méltó, egy komoly fiatalember. Az egyiptomi részleg állítólag kivételes. Vigyázz ám, mibe keveredsz!

Most miért nézel így rám? Nem is leskelődtem! Csak feltűnt a nyakláncod. Skarabeusz. Nem akarod elárulni, hol szerezted és mik a további terveid? Ugyan, ki hinné el nekem, hogy egy istennőtől kaptad, és ezzel oroszlánfejű, szupererős, késdobáló és tűzokádó szuperhőssé tudsz alakulni? Én csak érdeklődöm. Mi következik most?

Mert a lehetőségek végtelenek. Lehetsz Te a hős, akire a városnak szüksége van. Sztár lehetsz, vagy szerény csodatevő. Még az sem kizárt, hogy túl nagy felelősség ez egy ilyen fiatalembernek. Hiszen a régészet volt az álmod, nem a szupergonoszok és bűnbandák elleni küzdelem! A sötét oldal is csábíthat, tudom jól. Ilyen erővel ki állíthatna meg téged?

Nyugi, tényleg csak érdekel, hogyan tovább.

Te, A Szuperhős 1000 veszélyben, vajon hogy játszol?

Elsősorban gyerekeknek, de játékos kedvű felnőtteknek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6315713412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása