Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Adrenalin löketek

2020. május 26. - BBerni86

r5_35.jpg5: Child: Megérte meghalni – Jack Reacher sebesülten és fáradtan halad a célja felé, de nem képes tovább menni, amikor igazságtalanságba ütközik. Egy kisváros, ahol a csempész és bűnöző Duncan család mindenkit elnyom és terrorizál. Egy egykori katonai nyomozó, aki egy régi gyilkossági ügyet is felderít, miközben gondoskodik róla, hogy minden Duncan megfizessen a bűneiért, akik nem átállnak verőembereket, bérgyilkost küldeni Reacher ellen.r4_44.jpg

4: Réti: Európa halála – 2050, az arab milliárdosok már tervezik, hogyan költözzenek át az általuk kiszemelt európai országokba. Ehhez bármilyen eszközt bevetnek, akár a terrorizmust is. Közben egy elméletet dolgoznak ki, mellyel gyökeresen megváltozik a terrorizmus elleni háború. Nincs tárgyalás, csak likvidálás. Nincs sajtóvisszhang. Egyre elkeseredettebb háború zajlik fegyverekkel is, miközben a politikában is r3_53.jpgcsaták dúlnak.

3: Abbott: Pokol – Luke tehetséges számítógépes szakember, aki estéit azzal tölti, hogy a hálózaton terroristák után kutat. A legtöbbször csak fenyegetődző emberekbe botlik, de a legutóbbi találata más. Mire feleszmél, már elrabolták és egy elhagyatott házba zárták. Nagy leszámolás készül, és Luke lehet az egyetlen, aki elháríthatja a katasztrófát. Azt kezdetben nem is sejti, hogy a saját személye hogyan kapcsolódik az eseményekhez.r2_52.jpg

2: Nagy: Embertelen vidék – háború dúlta fel a világot, a túlélőknek egy szennyezett és gyilkos bolygó maradt örökül, ahol a túlélésért minden nap harcolni kell. Varjú egykor elit katona volt, egy különleges egység kevés megmaradt tagjának egyike. Egyszer már meglelte a békéjét, de miután elvették tőle a legfontosabbat, újra kardot ragadott és zsoldosként járja az r1_50.jpgembertelen vidéket. A lelke mélyén még őrzi embersége morzsáit, így képességeit igyekszik a védtelenek és a kevés jó ember védelmére használni. Ám vannak olyan sebek, melyek felszakítása gyilkosabb lehet egy kard pengéjénél is.

1: Kuang: Mákháború – Zsin háborús árva, remek képességekkel, de olyan nevelőszülőkkel, akik a lányban csak a kihasználható munkaerőt és az eladható nőt látják. A lány keményen küzd, hogy egy vizsgával ösztöndíjat szerezhessen, és maga mögött hagyhassa a régi életét. Az akadémia azonban talán még gyilkosabb, mint a vidék volt. A vizsgák halálosak, a diáktársak kemények és olyan titkok lapulnak a történelemben, melyek fekélyként rontanak meg mindent maguk körül. Zsin az események sűrűjében találja magát, és miközben felfedezi az erejét, a múltját, a világ lángba borul körötte.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2515717570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása