Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2020. május 27. - BBerni86

Engem viszont mindig a miértek hajtanak. Soha nem elégszem meg a hogyannal. Hiszem, hogy csak akkor érhetünk el eredményt bármiben, ha tisztán látunk annak működésével kapcsolatban. Ezért a legfontosabb kérdés a miért. (Gaura: Átkozott balszerencse)

 

Ági azt mondja, hogy csak a lovak és a kutyák családfája érdekes, az embereké nem. Senki nem tehet a családjáról, csak a barátairól. (Zsolt: Éva lányom)

 

Néha mindenki fél, hercegnőm. Aki mást mond, az hazudik. Mindenki tart valamitől. (de la Motte: Pokoli tél)

 

Valahol azt olvasta, hogy az ember a legfontosabb döntéseit a másodperc törtrésze alatt meghozza, és amit döntéshozatalnak hívnak, nem más, mint eme villámgyorsan megszületett elhatározás racionalizálása. (Kondor: A budapesti gengszter)

 

Mi úgy élünk, hogy a halál és az őrület folyton vadászik ránk, de tesszük a dolgunkat, és elviseljük! (Lee: Jáde város)

 

Ne aggódj, fiam, nem minden történetnek van jó vége, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes elolvasni. (Leo: Fekete doboz)

 

A politikát, amiről szintén nem tudom, hogy tulajdonképpen mi az, de folyton szó van róla, tényleg nem tudom, kik csinálják, de rosszul csinálják. (Zsolt: Éva lányom)

 

Egy jó Időjós mindig olvas a felhőkben. (Lee: Jáde város)

 

Az emberek többsége sikoltozva hal meg. (Lebbon: Alien vs. Predator Armageddon)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6315681164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása