Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2020. június 19. - BBerni86

Cím: Otherworld / Másvilág

Szerző: Jason Segel - Kirsten Miller párosa. Segel inkább színészként ismert, de összeállt az ifjúsági szerző Millerrel, és együtt alkotnak regényeket is. Két kötetük jelent meg eddig, ez az egyik.mire_65.jpg

Műfaj: YA, disztópia

Cselekmény: a Másvilág könnyen elnyeli az embert. Egy virtuális valóság, egy játék, amiben bármit megtehetsz. Ami jobb, mint a való világ. Kate is a rabja lesz, amit Simon, a barátja nem néz jó szemmel. Meg akarja menteni a kedvesét, de a küldetés során sokkal nagyobb összeesküvésre bukkan - már nem csupán Kate, a világ a tét.

Várható megjelenés: a Maxim őszre tervezi.

Miért várós?

  • Nekem nagyon bejönnek a virtuális valóságokkal eljátszadozó regények.
  • Talán eszembe jut róla a Ready Player One, de azt nagyon szerettem, így nem bánom.
  • 2017 óta nincs folytatása, így arra is van esély, hogy kerek történetet kapunk, és nem egy sorozat nyitányát. Szeretem a sorozatokat is, de most jól esne egy kerek történet. Mint a RPO volt.
  • Még van elég rejtély a fülszöveg alapján, még meglephet a regény.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1815902944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása