Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Robotham: Fulladás

2020. június 21. - BBerni86

r3_58.jpgCyrus kiáll a bíróságon Evie mellett, akinek a bíró kiválaszt egy napot, amikor elfogadják 18 évesnek. Addig még egy év van vissza. Az intézetben kellene még addig maradnia, de Cyrus vállalja, hogy nála lakjon, mint a gyámoltja. Evie ki is költözik hozzá, és elkezd bízni a férfiban. Utalnak rá, hogy többre emlékszik a múltjából, mint amit bevall, de nem nyílik meg. Cyrus munkájába akar besegíteni, amit a férfi nem akar engedni. Evie egy magánnyomozásba kezd, és bajba keveredik.

Közben Cyrus fedezi, és kirakja a halott Jodie családjának történetét. A lány a halálakor terhes volt, és szerinte valaki leütötte, a vízbe lökte, és a véletlen műve volt, hogy utána rátalált egy perverz és megerőszakolta, hagyta meghalni. A kettő nem egy személy. A rendőrség nem szereti ezt az elméletet, de Cyrus végigviszi. Szerinte a terhessége miatt r2_58.jpgkellett a lánynak meghalnia.

A DNS kimutatja, hogy a baba apjának DNS-e negyedrészben egyezik a lányéval, vagyis egy nagybácsi volt. Be is viszik Jodie nagybátyját és megvádolják. Ő tagadja, hogy viszonya lett volna az unokahúgával, nem tőle volt terhes és nem is bántotta. Cyrus hisz neki.

A férfi feleségét vonja felelősségre, akihez Evie is eljutott. A lánnyal zsarolja Cyrust, de már elmondja, mi történt. Nehezen esett teherbe, ezért viszonyba kezdett a sógorával. A fia igazából nem a férje, a sógora gyereke. Jodie korcsolyatehetség volt, a férje edzette, a lány r1_57.jpgsokat volt náluk. Túl későn jött rá, hogy a fia és Jodie egymásba gabalyodtak. Mire rájött, már viszonyuk is volt, és Jodie terhes volt - azt hitte, az uokabátyjától, de igazából a féltestvérétől. Félt, hogy kiderül a titka, és rá akarta venni a lányt az abortuszra, aki viszont meg akarta tartani a babát és elmenni a szerelmével. Ezért kellett meghalnia.

A fia kihallgatja a beszélgetést, megtagadja az anyját, aki erre összeomlik, és tragédia nélkül be tudják vinni. Evie-nek viszont vissza kell költöznie az intézetbe, de Cyrus megígéri, vigyáz rá és kapcsolatban maradnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1815905076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása