Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. június 28. - BBerni86

- Attar: A Serengeti köde

A küldetés végül sikerrel jár, ha nem is úgy, ahogy eredetileg tervezték. Mo albínó gyerekeit már nem tudják megmenteni: van, akit már elkaptak a szervkereskedők, más biztonságba költözött a szüleivel. Ám a helyiek r2_60.jpgkiszabadítottak a kereskedőktől egy tucat gyereket, akiket biztonságba tudtak vinni. Jack majdnem bele is hal, ő maradt hátra feltartani a kereskedőket, míg Ro menekült a vonattal és a gyerekekkel.

Egy kis időt együtt töltenek még párként, de a nőnek kezdődik a tanév, visszamegy Angliába. Abban egyeznek meg, semmilyen kapcsolatot nem tartanak. A távkapcsolatok nem működnek.

1 évvel később Ro még mindig hiányolja a férfit, de rászánja magát, hogy továbblépjen. Éppen az első randira menne, amikor beállít Jack és kész itt élni, ha Ro még visszafogadja. A randira Jack is elmegy, majd marad Ro élete része. Kicsit Angliában élnek, de aztán visszaköltöznek Afrikába. 1 év múlva házasodnak, amikor Ro az első gyerekükkel terhes.

A végén kiderül az is, hogy Mo és egy barátja utolsó tettükkel Jack kislányának testét védték meg. Belőlük nem is maradt semmi, de a lányból igen. Jack eltemethette.

- Musso: Az írók titkos élete

Rafa feláldozza magát, és az elrablóval (Mathilde nagyapjával) egy szakadékba rohan a kocsijukkal.

Mathilde és a nagyapja a gyilkosok, akik a szigeten történtekért felelnek. Ez a bosszújuk: Mathilde kamasz volt, r1_59.jpgamikor betörtek hozzájuk, és a szüleit, a kisöccsét meggyilkolták. A lánynak most jöttek vissza az emlékei. A végére Nathant hagyja, őt személyesen akarja agyonlőni.

Nathan elmeséli neki az igazat: akkoriban nősülni akart, családot.  A kedvese missziós munkát végzett, és az egyik úton megölték. Szervkereskedők nyomára akadt, akik végeztek vele. Nathan levadászta őket. Mathilde családja ebből lett gazdag. Az apja volt az egésznek a lelke, az orvosa. Valóban, bosszút akart állni. De a férfi a fenyegetettségre őrülten reagált: elkezdte kiírtani a családját. Nathan már csak Mathilde-ot tudta megmenteni. Egy kosábbi hullát hagyott hátra, és a lány apját elragadta, neki a halál túl könnyű lett volna.

Megmutatja a lánynak, ezért vonult vissza. Az apja él, itt van, a rabjaként. Ellátja, de semmilyen emberi interakcióban nincs része. Mathilde az apját lövi le.

A zárásban látjuk őket máshol, párként, egy kisbabával.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4715971880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása