Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2020. július 22. - BBerni86

 Igaz volna a mondás, hogy a boldogságot „meg lehet venni”? Persze hogy nem. De azt sem lehet mondani, hogy ingyen adnák. (Moore: Az éjszaka fénye)

  

Jobb a szemétben élni, mint a szeméttel. (Ragan: Holtsúly)

 

Rajtad áll, hogy mit veszel észre a környezetedből, és mi mellett mész el vakon, akár többször is az életed során. (Tóth: Édesvízi mediterrán)

 

Mi a pokol az az igazság? Megszületünk, élünk, meghalunk. Minden más csak vélemények különböző árnyalata. (Gemmell: Vérkő)

 

Ám van valami, amit a csodálatos kutyákról szóló könyvem írása során megtanultam: a kutyák akkor is megmentenek minket, amikor észre sem vesszük azt.
Minden kutya egy megmentő. (Greaves: Megmentők)

 

Ha elbukunk, az legalább nem a mi tétlenségünk miatt lesz. Harcban esünk el. Megpróbáltunk mindenkit megmenteni. (Scalzi: Az utolsó emperátor)

 

– A gonosz örökké burjánzik, hacsak nem állítják meg az emberek.
– A gonosz így is, úgy is, burjánzik. A kapzsiság, a vágy, a féltékenység. Magunkban hordozzuk a gonoszság csíráját. 
(Gemmell: Vérkő)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5515977890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása