Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. augusztus 09. - BBerni86

- Ericson: Több mint víz

r1_69.jpgEvelyn már beismeri magának, hogy szerelmes. Miután összeszedi magát, és meg meri beszélni ezt a témát, kiderül, hogy Foster is beleszeretett, nem csak barátok lesznek extrákkal, hanem valóban járni kezdenek.

Mindketten a családjukkal találkoznak, még poénkodnak is rajta, hogy egyikük sem mutatta még be a szüleinek a másikat. Az ebéden aztán jön a sokk: az apáik üzletfelek, mindkét család piszkosul gazdag. EJ meg is sértődik, hogy Foster nem mondta el, milyen a háttere. Azért szakít a fiúval, mert ő pont az a srác, akit a szülei is boldogan látnának mellette.

Mire rájön, hogy a szerelem fontosabb, Foster sértett. Evelyn a szobrát dolgozza át, és r2_68.jpgszerelmes témájú lesz, lényegében magukat ábrázolva. Foster veszi az üzenetet, kibékülnek, és egy utóhangban, egyetem után a lánykéréssel zár a regény.

- Schwab: Egy sötét duett

A nagy összecsapás során Kate halálos sebet kap. Nem akar végleg eltűnni, és tudja, hogy Augusttal maradnak a lelkek, amelyeket elvesz. Őt kéri meg erre. August megteszi neki, kiszívja a lelkét. A fiú folytatja a város megtisztítását, és nagyon hinni akarja, hogy Kate is ott van vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6416119496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása