Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. szeptember 06. - BBerni86

covers_1491.jpgRobb: Halálos szertartás

A fekete boszorkánykör nem volt több átverésnél, de az alapítók közül a nő elkezdte komolyan venni. A társa, Alban erre elkezdte likvidálni az elemeket. A végén Eve is majdnem áldozatul esik, de Jaime még időben figyelmeztetni tudja a férjét, és megmentik.9_2egsotet.jpg

Cole: Égsötét

A halhatatlanok összefognak, és a királyuk tetteiért az egész vrekener népet büntetik. Sky Hall ledől, a varázsló királynő kölcsönveszi Lanthe erejét, és a bátyja halálával királlyá lett Thronost kényszeríti, hogy felejtse el a feleségét. A túlélő vrekenerek elmennek új hazát keresni, Lanthe viszont képtelen beletörődni, hogy elvesztette a férjét - akitől ráadásul terhes. Utána megy, és a szerelem elég lesz, hogy legyőzze a mágiát és emlékezzen magukra. 9_4halal_a_niluson.jpgEgyütt keresnek a népüknek új otthont.

Christie: Halál a Níluson

Simon jobb életre vágyott, mint amit anyagilag megengedhetett magának. Így amikor Linnet el akarta csábítani, megszületett a terv. Elveszi, a nászúton megöli, és a pénzzel és a szerelmével élhet majd boldogan. Csak Poirot mindenre rájön. A férfira mindneképpen halál várna - a szerelme így agyonlövi, amikor elvinnék a rendőrök.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8216192022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása