Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Hoover: Verity

2020. október 04. - BBerni86

Lowen beköltözik a birtokra, és megtalálja Verity kéziratait. Ám ez nem egy krimi, hanem egy napló. Lowen gyorsan r3_76.jpgrákattan: Verity és Jeremy viszonyáról, majd házasságáról szól.

Kiderül, a nő megszállottan szerette a férjét. Meg is inog, amikor már házasok és teherbe esik. Mert látja, a férjének a gyerek fontosabb, mint ő. Próbál vetélést előidézni, de nem sikerül. Ikerlányaik lesznek. Idegenkedik tőlük, keveset is foglalkozik velük. Az izgatja, hogy az ágyába visszacsalja a férfit.

Ahogy olvas, Lowen egyszerre kattan rá a jelenbéli és az akkori férfira. A jó apa, a szenvedélyes szerető, a jó házigazda. Amikor egy csók is elcsattan, már nincs visszaút. Szeretők lesznek.

Közben Lowen elolvassa, hogy amikor inogni kezdett a házasság, Verity behazudott egy terhességet. Szerencséje volt, utána tényleg gyorsan teherbe esett, és így lett a fiúk. Őt szeretni is tudta a nő, a lányokkal ellentétben. A kis r2_78.jpgideális családjában nem szerepeltek az ikrek. Verity okozta a halálukat. Utána zár úgy, hogy talán neki kellene hajtania egy fának.

Közben Lowen arra is rájön, hogy a nő csak megjátssza a kómát. Jeremyt is beavatja, aki kikényszeríti a nőből a reakciót. Majd meg is ölné - Lowen segít r1_80.jpgneki úgy elrendezni a dolgokat, mintha álmában érte volna egy roham. Kicsit szétmennek, de aztán együtt új életet kezdenek máshol. Lowen is babát vár, kislányuk lesz.

Így találja meg Verity utolsó levelét, Jeremynek írta. Búcsú - a regény, amit Lowen is olvasott, kamu. Még azért is megbocsát a férfinak, hogy megrendezte az autóbalesetet, amibe majdnem belehalt - mert elhitte azt a kamu naplót, regénykezdeményt. Az volt a terv, hogy fogja a fiukat és elmenekül. De jött Lowen... A nő megfogadja, ezt Jeremy soha nem tudhatja meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4716226612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása