Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. november 22. - BBerni86

- Hunter: Féktelen harag

Fawley nyomozót elkezdik elővenni, amiért nem koncentrál jobban arra, hogy 20 éve rossz erőszakolót csuktak le. r1_90.jpgKiderül, személyes oka is lenne: a felesége volt az egyik áldozat annak idején. Fawley azonban ragaszkodik hozzá, hogy nem hibáztak 20 éve, és most más a tettes.

Az egyik kamaszlányról az iskolában kiderül, hogy rajongott a rendőrségi műsorokért. Az első áldozat húgát is behálózta: a testvéréről belsős infókért megígérte, hogy beveszi a menők közé. Akkor még megzavarta őket a sziréna.

A második lánynál, akit kicsaltak, kést adtak Nadine kezébe, hogy vágja meg a lányt. Nadine megtette, de megijedt és elszaladt. A másik két lány fejezte be, és ölte meg a lányt. Nadine tett vallomást végül.

Alex bevallja a férjének, azért volt mostanában annyira rosszul, mert 20 éve hamis tanúzott, hogy az erőszakolóját lecsukják. Adam is tudta, Alex megnyugodhat végre. Nem is sejtik, hogy a 20 éve lecsukott férfi már tervezi, hogyan álljon bosszút rajtuk.

- Stone: Kitaszítottakkitaszitottak.jpg

Ene és Ray titokban összejönnek. A lány már azt is megtervezte, hogyan segít a fiúnak megszökni, és hogyan lesz olyan férfi felesége, aki testileg nem akar tőle semmit, így megmaradna Ray párjának, ha nem is nyíltan.

Ám a király unokaöccse, aki király lett volna, ha az apja nem hal meg olyan korán, puccsot indít el. Keinnek kellene megölnie Menát, a volurt, de ő inkább kimenti, és csak megrendezi a halálát.

Az emberek menekülnek, a másik herceg súlyosan megsérült, és már senki nem tudja, kiben bízhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3116294436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása