Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2020. december 02. - BBerni86

Csak néhány perce ébredt rá, hogy a boldogság akkor jön el, amikor az ember már nem azzal törődik, hogy az életének milyennek kellene lennie, hanem meg tudja ünnepelni azt, amilyen éppen abban a pillanatban. (Náray: Zarah öröksége)

 

Meglátásom szerint már kezdettől az a legnagyobb probléma, hogy az emberek ujjal mutogatnak, sőt rosszabbat tesznek azokkal, akik nem olyanok, mint ők. (Roberts: Napfogyatkozás)

 

Már az is szomorú, ha a posztodra az egyetlen reakció a szüleidtől érkezik. De az már mindennek az alja, ha valójában tőled származik, miközben a szüleidnek tetteted magad. (Seager: Haverok és bénázások)

 

A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem! (Kordos: Turista from Hungary)

 

Tudod, nekem a legnagyobb szívfájdalmam az, amikor értelmes, jóra való emberek feladják önmagukat, és elfelejtenek embernek maradni. Annyi ostoba eszme mögé beálltak a történelem során, hogy az félelmetes. (Pete Polgár: A lelkész lánya)

 

A pletykákkal az a baj, hogy az ember nem szabadulhat tőlük. (Bhathena: Egy olyan lány)

 

Te vagy a legnagyobb gyengeségem, mert, ha rólad van szó, védtelen vagyok. (Callihan: Kontroll)

 

Valakit mindig elő kell venni, ez így működik. Ha egyszer szar került a palacsintába, valakinek meg is kell ennie. (Ponicsán: A haza szolgálata)

 

– Elfolyt a magzatvíz.
– Fáj. Ó, Jézus Krisztus, Szűz Mária, nagyon fáj!
– Tudom.
– Mit tud maga? Hiszen férfi. (Roberts: Napfogyatkozás)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9416299808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása