Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. december 06. - BBerni86

Ponicsán: A haza szolgálata

Larry felkeresi az egykori katonákat, akik a börtönbe kísérték. Most velük megy Arlingtonba, hogy a r1_94.jpgtengerészgyalogos fiát eltemesse. Amikor átveszik a testet, kiderül, hogy a sereg hazudott arról, hogyan halt meg ifjabb Larry. Az apjának azt mondták, csatában esett el, hős volt. A sérülései azonban nem egyeznek – tarkólövés végzett vele.

Az egyik katona Larry bajtársa volt, és ő elmondja az igazi történetet. Tanszereket vittek egy iskolába, megszomjaztak. Larry helyette szaladt ki a boltba. Már a kólával jött visszafele, amikor egy arab hátulról lelőtte.

Larry nem akarja Arlingtonban temetni a fiát. Egy katona kíséretében hazaviszi a testet, hogy az anyja mellett nyugodhasson. Menet közben a katona megszökik, ők pedig otthon eltemetik a fiút, akinek az utolsó levelét most kapja meg az apja.

Náray: Zarah álma

Két nagy meglepetés/konfliktus volt benne: Carla megözvegyül. A hivatalos verzió szerint a férje öngyilkos lesz, zarah_alma.jpgamit a nő nem tud elhinni. A végére kiderül, hogy a sógornője, Ada ölette meg balesetnek álcázva. A végén a fiukat is elrabolja, de őket még időben megmentik. Ada hosszú időre börtönbe kerül, a családja megtagadja. Közben Carla kibékül az első férjével, újra összeházasodnak, és nekik is születik egy kisfiuk.

Andy is életben van. Egy orvos rendezte meg a halálát, gyógyszerekkel amnéziát idézett elő, és a feleségeként él vele. A gyógyszereket azonban egy lelkiismeretes dolgozó leállítja, és Andy emlékei kezdenek visszatérni. Ő is hazatér, és visszakapja a családját – ha szegény férjét már nem is, aki a neje halála után öngyilkos lett. Ő a fiának szenteli magát, nem megy többet férjhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6016320144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása