Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. január 17. - BBerni86

Kuang: Sárkányköztársaság

Zsin és Kitaj között lélekkapcsolatot hoznak létre, így Zsin újra hozzáférhet a Főnix erejéhez, a császárnő mágiája r1_102.jpgellenére is. Visszatérve a csapathoz, bele is vetik magukat a harcokba. A császárnő flottájával kell mérkőzni, és Kitaj kitalál a lánynak egy szerkezetet, amit a tűz erejével kombinálva repülni is képes lesz.

A döntő csata. Amikor a lányt lelövik az égről, Nö-csa menti meg, használva a vízi sárkány erejét, amitől mindig is ódzkodott. A csatát végül nem a mágia dönti el: belépnek a harcba az északiak is, és az ő technikai fölényükkel nyernek. Zsin végezhetne a császárnővel, de hagyja elmenni. Az asszony még figyelmezteti, beengedték az országba a gyilkosaik.

A fiatalok ünneplik a győzelmük. A végén már csak Nö-csa és Zsin maradnak. A fiú azonban álnokul leszúrja a lányt és átadják az északiaknak – ez volt a segítség ára. A Sárkányköztársaság az északiak bábja lesz, akik minden mágussal leszámolnának.

Kitaj és a megmaradt mágusok megmentik a lányt, aki felismeri, hogy az elnyomott déliek élére kell állnia, és megdönteni a Sárkányköztársaságot.r2_97.jpg

Grey: Nem is olyan rendes srác

Sam és Ian már kezdenek összejönni, és a lány szexi fotót küld a férfinak. Tévedésből azonban nem csak Ian, de az egész tanári kar megkapja a képet. Lesz, aki kiakad, és iskolai tanács elé akarja őket állítani. Ian erre találja ki, hogy házasodjanak össze. Így is tesznek, titokban egybekelnek, és a tanácsnak bejelentik, hogy házasok. Ezzel el is rendezve a dolog.

A szüleik is összebarátkoznak, és Sam hamar teherbe is esik. A záróképben egy helyes kislány szüleiként látjuk őket, nagyon szeretve egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1716393026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása